האם אני עושה משהו שאני הולכת להצטער על כך?

אורי בת 20 | כתבה את השאלה ב-24/04/20 בשעה 13:14

היי
אני ממש מתלבטת בנושא הלימודים שלי אקדים ואספר שיש לי חשיבה מאוד אנליטית ומתמטית ממה שאני מכירה את עצמי... למדתי בתיכון תכנות והתחלתי תואר בהנדסת תוכנה אבל לא הצלחתי להשאר שם בכלל כיום אני חושבת על תחומי הכלכלה או ראיית חשבון היות וגם אליהם צריך כישורים ראליים
מה שמסבך אותי יותר היא העובדה שאני גם מאוד חברותית אוהבת לארגן ואחראית ואני רואה את עצמי טובה מאוד בניהול אבל אין לי יכולת חשיבה אומנותית או מדי יצירתית
אני מעריכה את כישוריי אבל גם לא יודעת לאן לנווט בסוף חשוב לי השכר מאוד אבל גם המיצוי ולעשות מה שאני טובה בו!!!
הייתי שמחה לדעת על מערכת הבנק או משרדי ממשלה האם באמת אין סיכוי להתקדם
קראתי המון על ראיית חשבון ומרגיש לי מפחיד ללמוד כל כך קשה ולהתאכזב מצד שני כלכלה עלול להשאיר אותי בלי עבודה לא?
אשמח ממש לעזרה
תודה ממש .....

עדכון מאורי, שואלת השאלה 2020-04-25 21:07:06

אני ממש מודה על העזרה רק באמת חשוב לי לשאול איך זה שאחרי כל התלונות שיש על ראיית חשבון זה עדיין עדיף על כלכלה עם מערכות מידע ?
המון מתלוננים ואומרים לברוח מזה ? מה קורה ?
שמור עדכון

האם ללמוד כלכלה ולנסות להתפתח?

כן ,אין טעם בראיית חשבון

ללמוד ראיית חשבון

ללכת לתחום של עבודה עם אנשים

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"