עברתי לפני 10 שנים התעללות מינית ועכשיו נהנת רק מפורנו אלים, מה לא בסדר איתי?

Unicorn poop בת 25 | כתבה את השאלה ב-02/05/24 בשעה 13:37

כמו שאמרה הכותרת עברתי התעללות מינית אלימה מצד הבן זוג שהיה לי בזמנו שכלל אונס.
אני בטיפול ועל אף שיש פוסט טראומה אני יחסית בשליטה על זה ויש לי מערכת יחסים זוגית טובה ואני לומדת מקצוע טיפולי נחשב, ומטופלת על ידי פסיכיאטר ופסיכולוג.
בסקס אני יחסית עדינה אבל יש משהו שהבן זוג לא יודע שזה שאני אוהבת רק פורנו של גייז גברים, ולאחרונה עם החמרה של פוסט טראומה הדבר היחיד שמדליק אותי ועושה אותי רטובה זה פורנו אלים ואפילו אפשר לקרוא לזה סרטוני אונס.
אני יודעת כמה זה מזיק ורע, ואחרי זה אני מרגישה ממש רע עם עצמי מכל כך הרבה בחינות אבל אני לא מעיזה עדיין אפילו לפתוח את זה מול הפסיכולוג.
מה דפוק אצלי

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"