נשארו לי עוד 3 חודשים לקבל את המלגה והחניך החליט שהוא רוצה להפסיק, מה לעשות?

חונכתפרח בת 25 | כתבה את השאלה ב-09/04/24 בשעה 13:08

האם יש כאן מישהו שהיה במצב שהילד של הפרח החליט שלא בא לא יותר וזהו פשוט לא מוכן להיפגש? מה עושים במצב כזה נשארו 3 חודשים למלגה המלאה של 10,000 ואין לי אפשרות להיפגש עם הילד. מפחדת שהאחראית שלי תגיד לי שאין מה לעשות ותפסיק לי את המלגה.
האמא הציעה שאמשיך להזין שעות והיא לא תספר אבל איך אפשר לסמוך עליה באמת

האם לספר לאחראית

כן ולשאת בתוצאות

לא ולהמשיך עם השעות המזוייפות

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"