סיימתי תואר בהצטיינות יתרה במתמטיקה ולימודי המחשב, מה לעשות הלאה? תואר שני?

williard בן 24 | כתב את השאלה ב-18/04/24 בשעה 15:02

היי אנשים,

סיימתי תואר בהצטיינות יתרה במתמטיקה ולימודי המחשב,
התחלתי לחפש עבודה עוד בזמן הלימודים אבל אף אחד אפילו לא חזר אליי.
שמעתי ממלא אנשים שהמצב בהייטק כרגע ממש גרוע ואנשים מחפשים כמה שנים טובות את המשרה הראשונה שלהם, הבעיה שאין ביכולתי לחכות שנים בשביל זה,
לפיכך אני מתלבט מה לעשות הלאה ?

ללכת ללמוד תואר שני?
ללכת לתואר ראשון אחר עם אולי יותר "עבודה"? אומנם אני מתעניין גם בכלכלה אבל מי אמר ששם יש עבודה..
ללכת ללמוד קורס ספציפי כמו infinity labs או hacker4u? נשמע ממש מתיש ללמוד איזה קורסים מונפצים אחרי שסיימתי בהצטיינות תואר לא קל.

מה לדעתכם כדאי לעשות אם הייתם במקומי?
תודה

מה לעשות?

תואר שני ולקוות למלגות או משרת סטודנט

תואר ראשון אחר

קורסים infinity labs וכדומה

לחכות בסבלנות

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"