אמא של בן הזוג שלי מרגישה איתי יותר מדיי בנוח וזה כבר לא נעים לי, מה לעשות?

נעה בת 24 | כתבה את השאלה ב-02/05/24 בשעה 12:26

אני בזוגיות שנתיים עם בחור מושלם והבעיה היא שלא נעים לי בחברת אמא שלו ואני מרגישה שזה באשמתי.
הכל התחיל ביוני כשהיינו בצפון, היינו באתר מחנאות כזה ורצינו להתקלח אז נכנסנו למלתחות שהיו שם עם עוד מטיילים. במלתחות לא היו וילונות אבל זה לא הפריע לי כי התרגלתי לעניין מהצבא ואנחנו בנות אז מה כבר יקרה..
מה קרה? שמאז היא זורקת לי הערות כשאנחנו לבד ״גם לי היה גוף כמו שלך פעם, זה עובר עם הלידות״
לפעמים כשאני מתקלחת בבית והיא מתארחת אצלנו היא נכנסת למקלחת כי היא רק צריכה פיפי או מגבת.
אם מישהו באירוע משפחתי שואל אותי ואת בן הזוג שלי מה עשינו היום היא תגיד בצחוק שכנראה רק סקס..
אני באמת מנסה להתייחס בצורה בוגרת למצב ולחשוב שהיא פשוט מרגישה יותר בנח איתי מאז אבל זה לא נעים לי ואני לא רוצה לפגוע בה. מה הייתם עושים ?