המדריך שלי עבר את הקו האדום האם להישאר בקורס?

אנונימית בת 18 | כתבה את השאלה ב-19/01/17 בשעה 18:42

שלום אנשים, כשהייתי קטנה הייתי רואה הרבה אלימות וזה יצר לי שנאת רצחח לראות אנשים שפוגעים או מרביצים למישהו,
יש לי קורס במד"א, כבר עברנו חצי מהקורס בערך, המדריך שלנו הוא אחד שכל הזמן צוחק על בנות, מכל שאלה של בת הוא עושה צחוק במקום לענות ברצינות, ואני שונאת את זה, אבל זה נסבל,
היום היה קורס והוא היה צריך להדגים לנו על מישהי איך חובשים, הוא בחר את הילדה שכל הזמן בנות יורדות לה לחיים, וגם הוא כל הזדמנות שיש צוחק עליה,
קיצור הוא הדגים מדי פעם הוא צועק עליה למה היא עושה ככה וככה... בצורה מזלזלת ומגעילה, וכולם צוחקות וגם היא (אני בטוחה שממבוכה...)
פתאום מישהו התקשר אליה והיא ענתה, הוא התעצבן עליה שהיא ענתה
לקח לה את הטלפון מהיד!!!
וז-ר-ק אותו לפח!!!
הייתי בהלם!!!
אמרתי לו מה אתה דפוק מה אתה עושה והוא צחק ואמר כולה פאלפון מה את עושה סיפור...
וכולם שם צחקו זה היה הכי מגעיל... וגם היא...
לא היה לי מה להגיד הרגשתי מפגרת שכולם צוחקים ורק אני לקחתי את זה ככה...
טוב איכשהוא זה עבר, ואז הוא בא לעשות עליה דגימה לטיפול ראשוני לשבר והיה לו קרש קטן ביד...
הוא ביקש ממנה לעשות משו והיא לא הבינה אותו אז הוא לקח את הקרש והרביץ לה אם זה ביד...
לא יכלתי לזוז ולא לדבר מרוב הלם, הלב שלי דפק כמו מטורף מעצבים, וואי רציתי להרביץ לו לצעוק עליו
אבל לא יכלתי לזוז... זה הזכיר לי את העבר שלי...
והוא מחייך וכולם צוחקים כאילו זה מופע סטנדאפ,
ואני באמת לא מבינה את זה למה את כולםםםם זה הצחיקקק רצח ואני רציתי לבכות...
אחרי כמה דקות שהתעשתתי יצאתי לבחוץ,
אני שונאת את עצמי שלא הגנתי עליה...
אני מתכוננת לספר את זה לאחראית עליו ואם היא לא תתייחס לא מענין אותי אני אהפוך את העולם,
עד שיבקש ממנה סליחה ליד כולם על מה שהוא עשה לה,
אבל אני מתלבטת אם להמשיך בקורס או לא...
תודה.

מה אתם הייתם עושים במקומי?

צועקים ומקללים אותו

מדברים איתו על זה יפה

מתעלמים...

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"