סולדת ממזרחי "טיפוסי" בגלל חוויות עבר והיחס כלפי אשכנזים/רוסים, מאיפה השנאה הזו?

אמממ בת 27 | כתבה את השאלה ב-31/03/24 בשעה 20:25

אני אתיופית, אני סולדת מזרחיהסטריאוטיפי.

הפוסט הזה מתייחס למזרחים מהסוג הפחות חביב, אלה שכלי לחימה המועדף עליהם זה כסאות של כתר ואלה שלא עושים לנו את היחצ הכי טוב בחול.
אני בטח ובטח שלא מכלילה את המזרחים ההגונים.

אני כמו שאפשרלנחש אני לא מחזיקה את הדעה הכי חיובית כלפי מזרחים "טיפוסיים" בגלל חוויות עבר משפילות ומבזות שהיה לי איתם.רציתי לכתוב פוסט שמפרט לגבי הסיטואציות שהובילו אותי לשאת טינה כלפיהם, ככ הרבה פעמייםאבל לא עשיתי את זה בסוף.
אחת הסיבות שרציתי לכתוב לגבי זה הרבה פעמיים היה בשביל להתמודד עם הרגשות השלילים, להיפטר מהשנאה הזו.
זאת הסיבה שנכנסתי לאתר הזה עכשיו, והפוסט הראשון שאני רואה זה בחור אשכנזי שאומר שהוא בסביבה של ספרדים, והלגיטימיות ששאנשים מזלזלים בו במוצא שלו.מזרחיים זה הרוב במדינה, אבל הכמות פעמיים שראיתי שאנשים מתלוננים על מזרחים היא לא סבירה! זה ככה ברשתות, בטלוויזיה וכמובן שהייתי עדה לאמריות אומללות כמו "רוסי מסריח"גדלתי במקום עם רוב רוסיוכל מיני הכללות כלפי ערבים כמובן.
לפני חודשיים ? קפץ לי באינסטגרם ריל של בחור בלונדיני שהעלה תיעוד שלו מהomegle'בחורה מזרחית עלתה מולו וישר זרקה לעברו "רוסי מסריח" וירדה מהקו.אני קוראת בתגובותאני לא יודעת אם אני נחשפתלזה הרבה כי אני לגמרי biased' והמציאות הרבה יותר וורודה.

מאיפה השנאה ותחושת העליונות הלא מובנת הזו מגיעים?
לא אכפת לי אם אנשים גזעניים בחדרי חדרים!
בכל הארצות בעולם, בכל הקבוצות הגדולות והתתיקבוצות יש colorism,בסין, פיליפים, תאילנד, הודו וגם באפריקה עצמה, אתיופיה ניגרייה, תמיד הבהיר נחשב "ליותר טוב" ואידיאל היופי.

אם זה נשמע כאילו אני "גזענית" משהו לא אכפת לי, זה לא מבטל את שאר הדברים שציינתי,זה רק מובן אם מישהו יפתח אנטי כלפי קבוצה "שפגעה" בו.
זה לא בשליטתי אפילו,כשאני מזהה את סוג האנשים האלו, הגוף שלי אינסטינקטיביתנכנס לסטרס, ואני בסוג של flight or fight mode, סיבה מרכזית לטינה הזו זה כי בעבר לא יכולתי להגן על עצמי, לא היה לי בטחוןבכלל, אז הסיטואציותהאלו

מקווה שאין לי טעויות תחביר וכאלה,
האנרגיה היקרה שלי מספיק התבזבזה על הדבר הזה.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"