היה לי קראש על בן דוד שלי וקשה לי, לא רוצה לשכוח אותו רק להפסיק לאהוב, מה לעשות?

לולה בת 14 | כתבה את השאלה ב-23/04/24 בשעה 13:11

שלום חברים יקרים
אני ממש רוצה ליבכות כשאני רושמת את זה אבל אני לא יודעת מה קורה לי, טוב, אני חושבת שאני פשוט התחיל מההתחלה, אז ככה.
לפני כמה חודשים היה לי קרש על בן דוד שלי וכן, אני יודעת שזה משהו לא נורמלי ובגלל זה ניסיתי להפסיק ולא לחשוב עליו ולהגיד לעצמי דברים שיורידו לי ממנו כמו "הוא בן דוד שלך את לא יכולה" או "אם כבר הוא מאוהב בבת דודה שלך זה בת דודה שלך השניה" וכל מיני דברים כאלה וגם חברה שלי עזרה לי והיא אמרה לי שאולי הוא לא האחד ושמגיע לי הרבה יותר שווה ממנו...
אני באמת יפסקתי לחשוב עליו וחשבתי שזה נגמר אבל לא מזמן כל המשפחה שלי מצד האמא ניפגשו והוא גם היה שם וגם בת דודה שלי השניה שאני חושבת שהוא מאוהב בה, אני והוא דיברנו, צחקנו, אכלנו אבל פשוט בתור חברים טובים כי אני והוא ממש קרובים כי אנחנו משחקים כמעט כל שבוע במשחקי מציאות מדומה ביחד ובאמת היה כיף
עד שהוא יתחיל לדבר עם בת דודה שלי!
אני והיא חברות ממש טובות אבל אני לא יודעת למה זה קצת הפריע לי אבל כשראיתי אותם ביחד ניסיתי לקחת אותה ולדבר איתה רק בשביל שלא תהיה איתו יותר מידיי אבל כשהם המשיכו לדבר כמו שתי חברים ממש ממש ממש ממש טובים אני כבר כמעט כעסתי והלכתי לפינה לדבר עם חברה שלי בטלפון!
אני בכיתי לה בטלפון אבל לא בגלל זה, בכיתי בגלל שחשבתי שאולי אני עדיין מאוהבת בו!
אחרי זה אני חשבתי על זה ועכשיו אני מתה מפחד שאני לא יצליח לשכוח אותו לעולם!
אני לא רוצה לשכוח ממנו אבל אני רוצה רק להפסיק להתאהב בו ואני גם לא יודעת למה הוא אפילו לא הסגנון שלי ואני יכולה למצוא בקלות הרבה בנים יותר טובים ממנו
אז אני ממש מבקשת את העזרה שלכם מה אתם חושבים שאני צריכה לעשות או האם אני באמת עדיין דלוקה עליו או לא!
תודה רבה לכם שקראתם עד עכשיו ותודה רבה לכל מי שעוזר!