חברה של חבר שלי ממש עושקת אותו והוא לא מבין שהיא איתו רק בגלל הכסף, מה לעשות?

גבי בן 26 | כתב את השאלה ב-30/03/24 בשעה 14:32

היי,
יש לי חבר ממש חנון טיפוסי. לא היתה לו אף פעם חברה. פתאום יום אחד הוא סיפר לי שהתחיל לצאת עם מישהי מאתר הכרויות וכשנפגשנו רואים ישר שהיא כמה ליגות מעליו. לא הבנתי מה היא עושה איתו אבל הוא ממש מאוהב חושב שהיא הדבר הכי מדהים בעולם. אחרי זה התחלתי לקלוט שהיא פשוט עושקת אותו. מסתבר שהוא מממן לה את שכר הדירה והיא יוצאת איתו למסעות שופינג של אלפי שקלים כשהוא משלם על הכל. הוא עובד בחברת הייטק במשרה טובה ויש לו כסף אבל הבנתי ממנו שכדי לממן אותה הוא אוכל את כל החסכונות שלו. ניסיתי לרמוז לו שהיא רוצה אותו רק בגלל הכסף אבל הטמבל הזה הלך לספר לה מה אמרתי והיא כמעט הכריחה אותו לנתק איתי את הקשר עד שהתנצלתי ואמרתי לה שהוא לא הבנין אותי. מה אני יכול לעשות כדי לגרום לו להבין שברגע שהכסף יגמר היא תזרוק אותו? חברה שלי אומרת שאין מה לעשות אבל חבל לי עליו.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"