נאנסתי כשהייתי שיכורה, זו אשמתי? מרגישה רע עם עצמי...

בר בת 16 | כתבה את השאלה ב-18/07/15 בשעה 23:07

לפני בערך חודשיים אולי חודש וחצי היינו באיזה מקום והתחיל איתי מישהו בן 20.
לא יודעת מה עבר עלי אבל הלכתי אליו הביתה והיו שם עוד בנים ועוד בנות בגילו ובהתחלה דווקא היה ממש נחמד.
דיברנו וצחקנו ואני מודה שדי התביישתי ובקושי דיברתי.
באיזשהו שלב בערב אחת הבנות שם (שחשבה שאני בת 18) הציעה לי לשתות. בהתחלה לא הסכמתי אבל בפעם החמישית בערך הסכמתי. לא יודעת למה. אני מטומטמת.
כנראה שבגלל שזה לא בא ממנו (אגב הוא ידע שאני בת 16) אז לא פחדתי..
בקיצור ברגע שהסכמתי לשתות שתיתי כוס אחת וכשסיימתי הוא מילא לי אותה ואז יש לי חור עד שלב האונס.( חשוב לציין שזו לא הפעם הראשונה ששתיתי)
זה היה נורא. אני זוכרת כל פרט ופרט, כמה התחננתי שיפסיק כמה בכיתי כמה כאב, איך שלא הייתי מסוגלת לזוז או להזיז אותו כי הייתי שיכורה מדי.
זה היה הלילה הכי נורא בחיים שלי ואני לא מפסיקה להרגיש רע. זה אשמתי נכון? אני פשוט מרגישה נורא עם עצמי, קשה לי להמשיך כרגיל קשה לי להסתכל על עצמי כמו שהסתכלתי בעבר.. מה אני יכולה?

אשמתי?

כן

לא