עברתי משבר עם חברות שנוצרה לי בעקבות חרדה חברתית, מרגישה לבד ובודדה, עצות?

משתדלת בת 17 | כתבה את השאלה ב-22/04/24 בשעה 16:30

אני בכיתה יא, לומדת בפנימייה.
כשהייתי בכיתה ח עברתי משבר גדול עם החברות הכי טובות שלי שאני חושבת שבעקבותו נוצרה לי סוג של חרדה חברתית.
אני תמיד מפחדת שאני לא רצויה ומעיקה על חברות, גם אם לכאורה אין לזה בסיס. אני אף פעם לא בטוחה במקום החברתי שלי וגם בקושי נפתחת לבנות אחרות, כי בתחושה שלי הן לא באמת רוצות להיות בחברתי ועושות את זה רק כי לא נעים וכו
את כל זה עברתי כשיש לי חברה טובה מאוד ממעגל חברתי אחר, שהחברות בינינו הייתה מפלט בשבילי, הרגשתי איתה שאני רצויה ואהובה ויש לי מקום. לאחרונה מרגישה שקצת התרחקנו, באשמתי.. עד עכשיו לא השלכתי עליה את החרדות שלי והיא תמיד הייתה מקום בטוח בשבילי ועכשיו משום מה התחלתי לפתח גם כלפיה את אותן התחושות וקשה לי ממש.
אני מרגישה לבד ובודדה, וכשאני יודעת שאני הבעיה בסיפור זה מקשה עוד יותר.
והכי קשה לי זה שיש הרבה בנות מסביבי שרוצות בטובתי ואני פשוט חוסמת את עצמי מלראות את זה כי אני לא רוצה להרגיש שמרחמים עליי.
בקיצור אני קצת אבודה ואם הגעתם עד לפה אשמח אם תזרקו איזו עצה. תודה רבה!