יש לי קראש על החברה הכי טובה שלי ואני לא בטוחה שזה הדדי, מה לעשות?

אנונימית בת 15 | כתבה את השאלה ב-22/04/24 בשעה 13:55

אנחנו כל הזמן מצטופפות ביחד, היא עושה לי נעימי ביד וגם אני לה, אני עושה לה מסאז, משחקת לה בשיער, והיא גם לפעמים משחקת לי כזה עם היד ולפעמים מחזיקה אותה, תופסת לי את הרגל לפחות יותר מ2 דקות, שוכבת עליי, שמה את הראש שלה עליי, מאכילה אותי עם היד שלה לתוך הפה שלי בממתקים ועוד. אבל נגיד פעם אחת היה לה קר אז שמתי את היד שלי סביבה והתחלתי לחמם אותה והיא אמרה שזה נראה קצת לסבי את הורדתי את היד, והרבה פעמים היא אומרת שהיא לא לסבית ואומרת שבא לה חבר מטר 80 אבל כן היא רשמה לי כמה פעמים על נייר בשיעור שהיא לסבית. יש עוד ילדה אחת שלפעמים היא מאוד קרובה אליה ואני יודעת בוודאות שלילדה הזאת יש קראש עליה. אני לא יודעת מה לעשות.
1 אני לא יודעת אם לנסות להתגבר עליה או לא
2 אני לא יודעת איך להתגבר עליה כי היא מאוד קרובה אליי כל הזמן, אנחנו מדברות כל הזמן, וגם נוצרת בינינו קירבה אינטימית הרבה פעמים.
3 אם לא להתגבר עליה אז מה לעשות

בבקשה תעזרו לי, אני יודעת שזה מסובך.