ההורים שלי זרקו אותי מהבית, יחפה עם הפיג'מה, מה לעשות?

מורנה בת 21 | כתבה את השאלה ב-31/05/13 בשעה 15:17

חברים זה אתר פשוט נפלא ואתם נפלאים שאתם מקדישים מהזמן שלכם בלעזור לאחרים עם הניסיון שלכם!!!
אני בת 21... יצאתי מהצבא אחרי 5 חודשים ..
ההורים זרקו אותי אתמול מהבית .. יחפה עם פיג׳מה.. אחרי שאמא שלי זרקה את הבגדים שלי מהחלון ואבא שלי החטיף לי קצת בעורף והדחף אותי מהבית..
אחותי הגדולה שגרה לבד לא מדברת איתם גם מסכסוך.. ואחי גר באמריקה.. לפני יותר מחצי שנה ניסיתי להוציא ויזה אליו ולא נתנו
אני מתכננת לנסות שוב להוציא ויזה
אבל בינתיים.. אני חיה את חיי הדיכאון והפריצות בכי כל הזמן..
אני בינתיים אצל אחותי ואני לא רוצה להישאר אצלה כי לא נוח לי..
יש לי עבודה.. אני צריכה את הפינה שלי, המחשב שאני כל כך מכורה אליו. גם למשחק רשת מסויים ששם אני מדברת עם אנשים.. אתמול רציתי להזיק לעצמי ועצרתי את זה
אני בן אדם 0 ותמיד הייתי 0 ותמיד אשאר כזאת. לא ייצא ממני כלום בחיים האלה..
אמא שלי היא לא נורמלית ואין מצב שאחזור לבית עם כל התסכול, הערות ציניות שלה, המרמור.. והכי כואב לי על אבא שלי שצריך את זה על ראש שלו.. במיוחד אחרי בהתקפת לב שהוא קיבל לפני פחות מחצי שנה
אין לי מושג איך ממשיכים מפה
מה? דירת שותפים? לחסוך כסף??? איך??? מה אני אמורה לעשות עם עצמי???? בבקשה רק לא להגיד לי לדבר עם ההורים כי זה לא יקרה..בבקשה תעזרו לי אני לא מסוגלת להישאר אצל אחותי כבר

עדכון ממורנה, שואלת השאלה 2013-05-31 17:49:20

תודה רבה על כל העצות כאן!!!!! אתם נפלאים .. אבל הדמעות שלי לא מפסיקות לרדת
החיים האלה כבדים וקשים לי מדיי..
אני מחזיקה את עצמי לא לעשות לעצמי נזק כי אני מאד קרובה לזה
אני מודה לכם על הזמן שלכם
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"