אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

אמא רוצה שאני אשלם וועד בית ואני חושבת שזה גדול עליי. מה לעשות?

אנונימית בת 21 | כתבה את השאלה ב-04/08/23 בשעה 22:22

שלום, אני בת 21 אחרי צבא ועובדת בעבודה שנותנת לי בערך בין ה8 ל7 אלף בחודש. עם הכסף הזה אני חוסכת ללימודים, קונה לעצמי בגדים, קונה לעצמי אוכל ומבזבזת לבילויים. ממנת את עצמי ביום יום. אני גרה עם אמא שלי והיא ביקשה ממני לפני שבוע להתחיל לשלם לוועד בית בסהכ 400 שח כל חודש עד שאני אעבור מהדירה. אני הסברתי לאמא שלי שאני לא נראלי יכולה לעשות אתזה, זה גדול עליי, עם כל מה שאני מבזבזת עם המשכורת שלי, ה400 שקל האלו הם חשובים לי. השאלה שלי היא כזאת, האם אני לא מסתכלת על זה נכון? האם אני טועה? גם אני אציין שיש לה בן זוג, והיא גם מקבלת כסף מאבא שלי, כביכול יש לה למי לפנות אם היא צריכה כסף.
תודה לכל העונים

אני צודקת או טועה?

צודקת

טועה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"