מצפים ממני ליותר כי יצאתי מהארון, אם אצליח- האחים ירצו ממני כסף או פרסום?

הומו רגיש בן 29 | כתב את השאלה ב-20/02/15 בשעה 18:58

חזרתי בשאלה וכתבתי עוד דברים...
האם אתם בתור ילדים הוריכם ציפו מכם לתת ציונים גבוהים? השקיעו בכם את כל כספם על מנת שיצא משהו מכם? אני מרגיש שבגלל המצב הנפשי שלי והיציאה שלי מהארון ההורים ציפו ליותר כבוד מצידי בשבילם למענם כדאי שאצא מושלם ואלמד באוניברסיטה ואעשה תארים מתקדמים..
ולצערי כולנו הילדות שלי לא הייתה מושלמת ההורים צעקו עליי, אמא סבלה מהיחס של אבא כלפי הילדים, הוא לא נתן יחס ולא ידע לתת חיבוק או נשיקה.. הם הבינו מהר מאוד שממנו לא יצא כלום.. מצטער שאני מדבר וזאת הגישה שלי.. תראו מה יצא עם אחי התאום שאומנם התחתן ויש לו שני ילדים אבל חיי בישיבה ולומד כל ערב, הוא יכל להשיג יותר והיו לו יכולות בבית ספר שפשוט קינאתי בו... אבל גם הערכתי אותו על השטיח הלימודים.. ויצאתי מהארון הרגשתי בעצם מושפל חסר תקנה לא אנושי. משהו שהוא לא אדם בעצם.. ציפו ממני לחתונה, אישה, ילדים מה השאר רווק בלי יכולת להביא ילדים מהזרם שלי? הריי זה עולה הרבה תרומת זרע.. ההורים ציפו ממני לדברים אחרים ואני הלכתי בניגוד אליהם.. כיום אני במצב שההורים כבר וויתרו עליי אני מרגיש את זה.. בכלל כבר גרושים 3 שנים ויותר אבא רוצה לעבור לגור בפ"ת שיש לי שמה קרובי משפחה של אמא.. אבא גר עם האישה השנייה שלו ברחובות. כנראה לאחר שיעזור עם המעבר הוא יפסיק לתמוך בי וגם ככה אחים שלי עצבניים עליו.. אני יכול להבין אותם.. אבל לא בא לי להתערב. אנשים עושים טעויות בחיים וזהו.. מנסים לשרוד לקבל אהבה מחבר, בילדים, מקורבים, מהורים.. כולנו בסירה של הישרדות החיים.. אני רוצה לעשות משהו שבו אתחיל חיים חדשים חוץ ממעבר.. השאלה שלי האם בעקבות דבר כזה ובמידה וזה יצליח לי אחים שלי והוריי יקנאו בי? האם יתמכו בי? על מנת להיות מפורסם צריך לקחת הכל בפרופורציות הנכונות. לדעת מי קנאי שבטעות לא יקנאו.. או יאיימו עליי ברצח.. היה משהו שעוסק בחיזוי העתיד, וזה היה סתם באוויר... אמר לי שאחים יקנאו בי ובהצלחה שלי... אולי בגלל שלקחתי אומץ ויצאתי מעולם הדת? ויצאתי מהארון ויצאתי מכל המסגרות המשונות של עם הדת אז עכשיו אחים בעתיד יקנאו בהצלחה שלי וירבו ממני כסף או גם להתפרסם? לא יודע אם לקחת את מה שאמר לי ברצינות...
איני יודע מה חווה העתיד לי...

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"