מאוד חברותית אבל גם ביישנית ויש לי חרדה חברתית,מאוד רוצה חברים, איך לעשות את זה?

שירה בת 15 | כתבה את השאלה ב-20/11/23 בשעה 10:12

עברתי בית ספר ועכשיו גם בבית ספר אין לי חברים כל כך יש לי חברה אחת
ואני באמת מאד חברותית מאד אבל אני גם בישנית ויש לי חרדה חברתית קשה לי לגשת לאנשים וליצור שיחות וכאלה אבל באמת שזה לא מקטע של גאווה אני באמת חושבת שיש לי אופי נדיר ואני לא מבינה מה הבעיה בי למה אין לי חברים
היו לי 2 חברות טובות מהבית ספר הקודם אבל גם הם זה חברות הכרתי מהגן מלא שנים ועכשיו אחת מהם ניתקה ממני קשר בלי שום סיבה והשניה אנחנו בקשר פעם באיזה חודשים וכרגע יש לי ילדה אחת מהכיתה שאנחנו חברות רק כשאנחנו בבית ספר
בקיצור אחרי בית ספר אני מתחפרנת משיעמום ואני ממש ממש רוצה להכיר חברים
אני לא יודעת איך ואיפה אוף נמאס לי אני מרגישה כל כך לבד