מיניות והצורך בזה.מה לעשות?

בחור מתוסכל בן 29 | כתב את השאלה ב-03/03/21 בשעה 14:17

מה נשמע חברים יקרים?
אני חייב ייעוץ , ורק מי שמבין אז בבקשה , כל תגובה מיותרת, בבקשה לא להגיב כי זה עניין די רציני בעיניי.
אני בן 29 והצורך במיניות אצלי די גבוהה. אין לי חברה והמצב הכלכלי שלי לא משהו אז ללכת למישהי בכסף לא בא בחשבון.
ניסיתי להכיר כמה בנות בצ'אטים וכאלה, עברנו לקיק, סקייפ.. קרו מקרים מסויימים שזה כמעט עלה לי בגדול, ופאדיחה ענקיתת תיהיה בקרבה של הקרובים אליי.
אני רוצה לדעת האם יש מקום או איש מקצוע שיעזור לי עם המצב הזה, עם כל העניין של לחפש מישהי ובסוף זה מסתכם בתסכול אחד גדול? זה לא רק זה, זה לוקח לי הממווןןן מהזמן שלי, לימודים ביעקר.. נמאס לי לחשוב על זה כל הזמן
בבקשה, יש מישהו שמכיר מישהו או מקום כלשהו?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"