שכבנו כשהיה ברור שזה לא רציני, איך להתנהל בצורה שלא אצא מושפלת אם יצור שוב קשר?

מורנה בת 29 | כתבה את השאלה ב-02/05/24 בשעה 11:28

אז ככה קודם כל חשוב לי לציין שהפעם הראשונה ששכבנו לא הייתה מתוכננת היינו עם חברה שלי וידיד שלה והוא גם היה כידיד שלה דרכה הכרנו, זה היה מכיון של שנינו הוא הבין שבא לי ופשוט זרם עם זה והיה לנו חיבור מטורף במיטה שנינו אוהבים את אותם הדברים והוא גרם לי להנות כמו שלא נהנתי הרבה זמן
היינו שעות ביחד והוא ביטל עבודה באותו היום ודחה ליום אחר כדי להישאר איתי ושנמשיך בהנאה.
עובד בהובלות ..
עשינו גם קצת סטלות האמת היא שהוא יותר אני רק ג'ויינט.
בקיצור הוא החזיר אותי לבית לקח ממני את המספר שלי כעבור שעה שלחתי לו הודעה חיים שלי תודה על הכל היה לי ממש כיף איתך ענה שבת שלום חיים שלי ומשם נעלם לחצי שנה לא יצר קשר .
בזמן שנעלם ולא יצר קשר כמה ימים אחרי ששכבנו יומיים שלושה אני רואה תמונה בווצאפ עם בחורה לאחר בירור הבנתי שזו אקסית שחזר אליה ואז הבנתי שמשהו שם לא תקין .
בחצי שנה הזו שמעתי מעוד חברה ששכבה איתו חברה אחרת ,שהאקסית השיגה תטלפון שלה וקיללה אותה ואת החברה שלי .זו שהכרנו דרכה בהתחלה. והייתה שוב פרידה בניהם לפני חודש בערך הוא שלח לי בקשה בפייסבוק אישרתי אחרי כמה שעות סתם לקטע הוא לא שלח הודעה .
בערב חג שני של פסח ב3 בלילה הוא שולח לי בווצאפ חג שמח . אחרי שנעלם חצי שנה ולא יצר קשר!
הבנתי שהוא רוצה בטח לשכב איתי שוב האמת שהתלבטתי בהתחלה ממש ואז בסוף אמרתי לעצמי יאלה תהני הוא גם סקס טוב ואתם בלי מחוייבות הוא גרוש עם 3 בנות גם ככה לא תצאי איתו .
עניתי דיברנו קבענו הוא הגיע אסף אותי ונתקע עם הרכב בכביש 6 המפגר לא תידלק הזמין מונית הלכנו אליו ואמר מחר יקח תרכב. קיצר הגענו אליו שכבנו שתינו שמנו מוזיקה היה ממש כיף היינו אצלו גם ישנו ביחד מחובקים אחרי הוא אמר לי שקבענו להביא בגדים ליום למחרת יש מצב שנלך לחפלה של חבר שלו בחג. כמובן שלקחתי את זה בערבון מוגבל ובכל זאת הבאתי בגדים יפים . ופן ומברשת ואיפור ומה שצריך .
אנחנו ישנים מחובקים ועשינו שוב מספר אחרון הוא הביא לי לשתות היינו צמאים ממש פתאום אז שתינו קולה הפסקנו עם האלכוהול ואז היינו עייפים והוא אמר חייב לישון לפחות עד 2 בצהריים פתאום נהיה צהריים פתאום אני שומעת דפיקות בדלת והוא אומר שיטט זה אבא שלי בטח .
אני אומרת לו מה??!? הוא עונה לי כן שכחתי אני צריך להוביל לסבתא שלי תדירה היום.
עכשיו ערב חג מימונה וצאת חג פסח איזה הובלה מה נסגר?? אני ערומה במיטה מתחת לשמיכה רוצה למות. והוא קם התלבש פתח לו תדלת אני שומעת מהסלון דיבורים וגם שישנו היה כמה טלפונים שהוא סינן ולא ענה והמשיך לישון איתי אני נזכרת..
בקיצור הוא נכנס שוב לחדר ואמר לי אל תדאגי אבא שלי לא יכנס לחדר תרגישי בנוח קחי סגריות קחי שתיה שם לי בחדר אמר לי אני הולך להביא עם אחי תרכב מכביש 6 וחוזר הסתכלתי עליו במבט בהלם ואמר לי אל תהי בלחץ תנוחי שאני אגיע נתארגן ביחד
ואז יצא והלך .
ואני שומעת את אבא שלו מהחדר אבא שלו בסלון אומר ככה איך הלכו להביא את הרכב שכחו פה את המפתחות..
ישר כתבתי לו את זה בווצאפ אז אמר לי שני מפגרים אנחנו חחח יעני עליו ועל אח שלו. חזרו לקחו את המפתח ושוב חזר אלי לחדר בזמן שאבא שלו ואחיו בחצר ואמר לי מה למה את בפרצוף ואומר לי אוף אין לי כח להביא תרכב ואני רעב אומר לי..
מה אני קולטת שבדקתי לפני שהוא בא? שהאקסית שלו שמרה אותי באנשי קשר דרך האפליקציה של המי
אז שאלתי אותו מה הקטע? אומר לי שהוא והיא אותו חשבון אי פי בגוגל אז זה בגלל זה .. הזיה.
בקיצור התחלתי לאכול סרט שלם.
שוב הוא הלך ואז שמעתי קדיחות בחצר בנתיים התלבשתי צחצחתי שיניים כל זה וסיימתי ואני מצפה שיאאלה שיקח אותי והוא מטייל לו בחצר ובסלון עם האבא והאח ואני מתביישת כי לא מכירה אותם החלטתי לצאת לסלון אבא שלו אומר לי איפה הסגריות אז הבאתי לו מה שהוא השאיר לי בהתחלה יעני לפני שנלך להביא תרכב . הבנתי שמשהו פה מסריח. בנתייים אני מתייבשת שעתיים מ3 עד 5 אני משכנעת אותו שיאלה שיקח אותי לבית ומורח אותי כל רגע תכף בא כמה דקות..
ב5 הוא בא כותב לי צאי בחוץ יצאתי אני רואה את אח שלו ואבא שלו התביישתי רצח ואמרתי יאלה כוסאמו
והביא רכב ואז אני רואה אותו אומר לי עלי הכל טוב והביא לעצמו כוסית וודקה ואח שלו נכנס ונהג הבנתי שאח שלו בא איתנו ונוהג אמרתי בראש טוב אוקי והיו כמה רכבים שם בחצר של המשפחה.. זה היה רכב עבודה כזה מה שהוא לקח אותי והם דיברו בניהם לידי לפני שנסענו והאבא מסתכל עלי אז אמרתי לו בן כמה אתה אתה נראה צעיר זה השיחה בקטנה שיצא לי עם האבא כי גם האבא היה נראה כמו אח שלו חחח
בקיצר נסענו וכל הדרך אני יוצאת עליו ליד אח שלו לא התאפקתי ואמרתי לו זה פעם אחרונה שאתה רואה את הפרצוף שלי אל תדאג אז אמר לי אחרי 5 דקות יאו איזה ריח טוב תני לי להריח אותך ומנשק אותי בצוואר אז העפתי אותו ממני.
קיצר הגעתי לבית ירדתי אמרתי לאח שלו ביי משתתפת בצערך שזה אחיך ולבחור אמרתי ביי כזה ערמומי בטון יעני מתנשא אתה לא מעניין אותי והמשכתי ללכת בלי חיבוק בלי נשיקה והוא חיבק אותי מאחורה ואמר אחח ואני השתחראתי ממנו והלכתי פשוט לדרכי פגועה ממנו ממש ברמות!!
כל זה היה אתמול הוא לא התנצל ולא יצר קשר בכלל
מה הייתם עושים במקומי ?
להגיד שנפגעתי לשלוח לו הודעה או שמיותר ?
מרגישה השפלה ממש.
למרות שנהנתי פשוט כל הסטואציה עם האבא והאח לא דסקרטי בעליל.
טיפים ועצות בברכה תודה לעוזרים מראש.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"