גירושים רעים בין ההורים, 90% מהיום במיטה\בלימודים במחשבות על המשפחה המתפרקת

בדוי בן 16 | כתב את השאלה ב-19/10/19 בשעה 17:36

היי קצת רקע עליי אני בן 16 כרגע בכיתה יא יש לי הרבה חברים אמיתיים ואני מאוד משקיע בלימודים וגם מצליח,בנוסף אני לומד אחרי ביתספר קורס סייבר ומשקיע בזה הרבה.
לעיניין:לפני שנתיים ההורים שלי הודיעו לי שהם מתגרשים, הייתי קצת מבואס אבל סבבה זה קורה הרבה זה לא נורא.
אז זה מאוד נורא כי אני היום שנתיים אחרי זה והם עדיין לא התגרשו, העניין של הבית משפט והעורכי דין וכל השיט הזה עדיין רץ, כל זה בגלל שאני ואחותי (18) רוצים לגור אצל אבא שלי בגלל שפחות התחברתי לאמא שלי מגיל צעיר (אבא שלי היה הזה שגידל אותי בעיקר ולקח אותי למקומות וזה) וגם אני די בטוח שהיא בגדה באבא שלי אבל זה כבר סיפור אחר.
אז בגלל שאני ואחותי רצינו לגור אצל אבא שלי הכל הסתבך ונהיה בלאגן, היה שנה ועשר חודשים בערך שדי סבלתי ממלא ריבים בבית ושטויות כאלה וגם מלא כסף שאבא שלי מבזבז על עורך דין לעצמו *וגם לאמא שלי*,(בגלל שהם עדיין לו התגרשו אסור לו להשתלט על החשבון המשותף שלהם, ורק הוא מכניס לשם כסף כי אמא שלי מכניסה כסף לחשבון פרטי סודי שלה וטענה שזה לעתיד שלי ושל אחותי ומסתבר שלא אבל את הבית משפט זה לא מעניין כי הריי בגירושין האישה תמיד צודקת).אז בזמן שאבא שלי מבזבז מלא כסף על שתי עורכי דין שאחד מהם נגדו, שתי ילדים, וכל החשבונות של הבית וזה,אמא שלי פשוט לפני חודשיים יצאה מהבית ולא חזרה פשוט. העדפתי לא לפנות אלייה בכלל ולחכות שהיא פשוט תראה אכפתיות לבן שלה ותשלח הודעה שהיא בחיים לפחות כי עם כל מה שהיא עשתה עדיין יש לי טיפת של רחמים אלייה כי היא אמא שלי ואני גם יכול לקשר את כל ההתנהגות שלה לזה שסבא שלי (אבא שלה) נפטר בדיוק לפני שנתיים שזה מתי שהתחיל הכל אז כן היא קצת מסכנה כי נהרס לה כל מה שהיא בנתה ב16 שנים האלה.
בקיצור אחרי חודש שאין לי מושג אם אמא שלי נושמת בכלל פשוט נכנסים לבית שלי יום אחד בלי שום התרעה: אמא שלי וכל המשפחה שלה(דודים וסבא וסבתא שלי שאני פחות בקשר איתם בגלל כל מה שקרה ושהם בצד של אמא שלי) (אחותי הייתה לבד בבית כשהם נכנסו) ופשוט התחילו 10 מבוגרים לצרוח על אחותי ולאיים עליה היא הקליטה את כל מה שהלך שם וכאילו ירדו לי דמעות כששמעתי את זה זה פשוט הקלטות נוראיות ואשכרה מפחידות.
(הגשנו תלונה למשטרה עם ההקלטות והתיק נסגר אחרי שבוע בערך- אחלה מערכת משפט)
אחרי המקרה הזה היה עוד איזה שבועיים של שקט מאמא שלי ולפניי שבוע הרגשתי רע מידי לגביי העניין של הכסף של אבא שלי, אז שלחתי לאמא שלי הודעה מנוסחת נחמד בלי קללות שביקשתי בה 100 שקל ממנה להופעה כי כבר שנה בערך שרק אבא שלי משלם עליי ובכל זאת היא אמא שלי.
הסכימה והעבירה לי את הכסף ואחרי כמה שעות אני מקבל הודעה מהעורך דין של אבא שלי (גם אני וגם אחותי בקשר איתו בהודעות) שאני אפסיק לדבר עם אמא שלי כי אמא שלי טוענת שאני מנצל אותה, ושמרגע זה אסור לי לענות לה לכלום או שאבא שלי ישלם על זה.
בקיצור יצא מצב שאני כרגע בתיכון בשנים שאמורות להיות הכי טובות שלי בחיים, ואני צריך להתעסק עם אמא שאני לא בטוח מה הקטע איתה ולמה היא עושה את זה כי אני רוצה להאמין שהיא אוהבת אותי, ואבא שטוען שהכל בסדר מבחינה כלכלית ואני יודע שלא כל כך כי בנוסף לכל ההוצאות האלה, הוא חייב לאמא שלי 500 אלף שקל (חצי מהדירה שלנו)שזה מחמיר הכל בערך פי 14.
אני פשוט כל היום במיטה בדיכאון עם חברים אני מזייף עושה כאילו הכל בסדר צוחק על זה סתם לפעמים אני כזה"כע אמא שלי עזבה תבית מסתבר לא כזה אכפת לי" וכל מינה כאלה כי אני באמת לא רוצה שירחמו עליי ויחשבו שאני איזה מסכן אז אני אומר לכולם שאני שונא את אמא שלי והיא על הזין שלי אבל אף אחד לא באמת יודע מה אני עובר ביום יום, ואת זה שאני 90 אחוז מהיום במיטה\בלימודים במחשבות על המשפחה המתפרקת שלי.
לא יודע כל כך מה יש לכם לענות אבל פשוט רציתי לרשום את כל מה שישב עליי במוד כזה של עצב בחמש בבוקר.
סליהח שהכל יצא מבולגן ואני קופץ מדבר לדבר ואז חוזר ואז מוסיף פשוט אני רושם הכל מהר ממש ומהראש