אני ומסגרות זה לא זה, להשאר בתיכון שלי או לעבור?

ליאל בת 16 | כתבה את השאלה ב-13/12/18 בשעה 11:56

אני ליאל בת 16
הדרך חשיבה שלי / התנהלות חיי היא ״לא רגילה״
עברתי חיים קשוחים בכך שלא הייתי בקשר עם ההורים ואני ואחי (הגדול) חיינו ככה וניסינו להסתדר (מכאן אקצר מה עברנו)
והחיים שלי ״הפריעו״ לי ללמוד כרגיל
היו תקופות שניסיתי ללמוד והצלחתי
והרבה תקופות שלא..פשוט הפסקתי ללמוד (התבטא בכך שלא הגעתי/אם הגעתי אז החסרתי/ציונים גרועים...)
אני חושבת שבגלל החיים שלי אני לא מצליחה ללמוד
לא מוצאת את הכוח או הריכוז לזה
וכרגע אני בתיכון שכבר עשו לי שיחה שאני ״בבעיה״

חשבתי להישאר בתיכון שלי ולהתמודד למרות שניסיתי כבר 4 שנים (ניסיתי לא לוותר לעצמי)
או לעבור תיכון ורוצה עצה לתיכון טוב שאוכל ללמוד בו טוב עם מסגרת וחברה טובה אבל פחות כמו ״תיכון רגיל״ זה פשוט לא נראה לי בשבילי..

תודה לעוזרים!

עדכון מליאל, שואלת השאלה 2018-12-13 12:14:32

כיום החיים שלי טובים פשוט יש לי ירידה בלימודים ואני לא הצלחתי להדביק ת׳פער וחושבת על לעבור או בכלל לא להיות במסגרת כי תמיד הרגשתי שאני לא טובה במסגרות
שמור עדכון

מה לעשות?

להישאר בתיכון שלי ולהתמודד (עוד)

לעבור לתיכון אחר (ולהתחיל חדש)

לעבור לתיכון ״מיוחד״ שיתאים לי

לא להיות במסגרת זה פשוט לא לי