התאהבנו והחלטנו לחכות וגיליתי שהוא שכב עם מישהי וכעת אני מבולבלת. לחתוך ממנו?

אחת שלא יודעת בת 17 | כתבה את השאלה ב-18/04/18 בשעה 19:28

שלום, התאהבתי במישהו שגדול ממני בחמש שנים זה לא התארך הרבה זמן כי מהר מאוד הוא הבין שצריך לחכות שאתקרב יותר לגיל 18 ואז זה יהיה נכון יותר. בנתיים דיברנו התקרבנו ואז הוא הרגיש שהוא צריך לנסות להתנתק כי הוא מרגיש שזה מתחיל להיות אהבה וזה קשה לו כי הוא מתגעגע הוא הבטיח שאני לא אאבד אותו ושהוא מחכה לי והוא פשוט צריך זמן להתאפס לסגור כל מיני פינות וגם לראות אולי אם לא נדבר הזמן שנחכה יעבור מהר יותר, מעולם לא היינו זוג לא היינו יחד רק התנשקנו אחרי כמה פגישות, הוא רצה זמן והבאתי לו אבל גיליתי שהוא שכב עם מישהי באותו יום שהסכמתי לתת לו את הזמן סתם מישהי מהצבא וזה מפריע לי אני לא יודעת מה תעשות עכשיו כמובן שאני לא אעצור את עצמי במשך החודש הזה ואני ימשיך להינות והכל אבל אולי אני צריכה לחתוך את זה ולשחרר? אני פשוט לא יודעת אם זה נכון לכעוס עליו שהוא שכב עם מישהי בזמן שהחלטנו שאנחנו לוקחים מרחק כי מצד אחד זה כואב לי אבל מצש שני הוא בחור גדול בצבא ולא מיםיתי שאת כל הזמן שהוא יחכה לי הוא יעביר רגל על רגל(לפני המרחק לא היינו יחד) תעזרו לי בבקשה, אולי לדבר איתו על זה למרות שהחלטנו לא לדבר כרגע? אני לא יודעת מה לעשות ומםחדת להיפגע יותר בעתיד ואני מודה שלשחרר ממנו קשה לי.
תודה מראש