ההורים סוף סוף הרשו לנו כלב ואני בהתלבטות, לאמץ או לקחת גזעי?

צמחונית:) בת 13 | כתבה את השאלה ב-20/02/18 בשעה 20:30

היי לכולם. לאחר שמונה שנים אני אחיי הצלחנו לשכנע את ההורים שלי שנאמץ כלב. בן דוד שלי מצא כלבת פומרניין שכביכול נטשו והיא הייתה מוזנחת לגמריי. היא כבר ששנה אצלם. בקרוב היא תיכנס להריון ובן דוד שלי רוצה להביא לנו את אחד הגורים שלה.
אני מאוד שמחתי ורציתי, אני גרה בבית קטן עם אח בן ארבע וחצי ואחות בת עשר, מלא פעמים בני דודים שלי שהם בני שש, ארבע וחצי (כמו אחי)ושלוש וחצי באים מערד אלינו, לחיפה,עם הכלב הגדול שלהם אז מוטב שהכלב יהיה קטן.
מצד שני יש את האופצייה שללל האימוץ. אחותי ואמא שלי רוצות לאמץ, אח שלי רוצה הכל, אבא שלי רוצה לקחת את הפומרניין ואני לא יודעת.
פומרניין הוא מאוד חמוד ואני מחוברת אליהם מאוד(לגזע) ומצד שני ממיתים כמאה אלף כלבים בישראל עקב חוסר בית.
אני בטוחה שתחשבו על זה שכדאי לי לאמץ אבל מצד שני אם אני אקח גורת פומרניין יהיו לה גורים, אני אתן אותם לבן דוד שלי, ונקים סוג של משפחה וזה יהיה ממש חמוד וגם לא כל יום יש הדזמנות לקבל כלב ככזזהה.
הוא ממש קטן ונוח.
כלבים מעורבים הם בריאים יותר וגם הם טובים כמובן.
אבל אני לא יודעת . מה לעששות.

מה לעשות?

לאמץ

לקחת פומרניין