אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

לא בטוחה שהבת שלו... יש דרך לעשות בדיקת אבהות מבלי שבעלי ידע?

יניפר בת 32 | כתבה את השאלה ב-10/01/18 בשעה 20:34

יש לי חששות. אני רוצה לבדוק האם הבת שלנו היא מבחינה ביולוגית באה מבעלי או לא.

השאלה היא האם יש דרך לעשות את הבדיקה ללא ידיעתו. אני יכולה להשיג בדיקת דם וזרע אם צריך. גם הבנתי שיש איזה בעיה עם ההלכה לגבי בדיקת הורות של נשואים. מישהי מכירה את הסוגיה?

עדכון מיניפר, שואלת השאלה 2018-01-11 19:21:47

ישר כולם ממהרים לשפוט כשלא ביקשתי!
זה לא בא מבגידה. פשוט לפני החתונה יצאתי עם שני גברים במקביל וקרה שלא הייתי זהירה ממספיק. והיה לי ברור שבעלי הוא הגבר הנכון להתחתן איתו כי השני היה לא רציני. אז אמרתי לו שאני בהריון והתחתנו.
עכשיו אני רוצה להיות בטוחה שזה דווקא ממנו כי לא עשיתי טבלת מעקב מה היה באיזה יום.
בגלל כל העניין של הלכה הבנתי שהבדיקה לא חוקית? אז מישהי אמרה שהיא עשתה פעם בחו"ל? אמשח לפרטים.
שמור עדכון

יש דרך לעשות בדיקת אבהות מבלי שבעלי ידע?

כן

לא

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"