מתחיל לשנוא את המשפחה של אשתי, מתנהגים אליה כמו אל חרא כבר הרבה זמן, פעלנו נכון?

אנונימי בן 28 | כתב את השאלה ב-07/05/24 בשעה 12:32

היי,
אני ואשתי בני 28 נשואים פלוס שני ילדים מתוקים, טוב לנו בזוגיות בה יש עליות וירידות אבל עם כל ירידה או משבר לומדים איך לתקן וסך הכל מרוצים ואוהבים אחד את השנייה.

מצד שני יש לי בעיה קשה עם המשפחה שלה. הסיפור מתחיל בזה שלפני מספר חודשים אחד האחים שלה רצה לקבוע סופ״ש באכסניה בצפון לכל האחים ואשתי מחמישי עד שבת. אמרנו אני ואשתי בצורה מנומסת שהעסק קצת יקר לזוג עם שני ילדים, ושיהיה לנו כבד כי אנחנו מתכננים לקנות דירה בזמן הקרוב ולכן כל שקל חשוב. הצענו שנבוא בשישי בבוקר כאשר כולם תכננו להגיע למקום בשש בערב. חשוב לציין שכל הדיון היה בוואטסאפ. בשנייה שאמרנו את זה כל האחים שלה קפצו כמו חבורת בבונים אחד אחרי השני, התחילו לשטוף את אשתי בקבוצה, להגיד שאנחנו חוצפנים ומבאסים והגדילה אמא שלה לעשות ואמרה שזה מכאיב ומאכזב ולכן צריך לבטל את כל הסופ״ש ושזו חוצפה, מה שאנחנו לא מבינים זה מה כזה גרוע במה שאמרנו, שכבד לנן להוציא 3000 שקל על 48 שעות באכסניה בצפון ושכל שקל חשוב. אחים שלה מאז עוקצים אותה על כל דבר ואני פשוט אמרתי לה לא לענות להם ולא לפנות אליהם.

הם מתנהגים אליה כמו אל חרא כבר הרבה זמן. לי פשוט נמאס מהם וגם לה. אנחנו אנשים שבדכ לא מתרגשים מכל דבר ומעבירים אבל פה ממש נפגענו שמשפחה שלמה יוצאת נגדנו ולא אפילו טורחת להבין למה אמרנו את מה שאמרנו.

האם פעלנו נכון?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"