אבא שלי איש קשה שמתעלל בי נפשית, מותשת מכל הדרמות שלו, איך מתמודדים?

דאדי אישיוז בת 25 | כתבה את השאלה ב-08/05/24 בשעה 15:16

אבא שלי תמיד היה אדם לא קל עם פיוז קצר, אבל מאז שהתחיל כל העניין עם המהפכה המשפטית הוא איבד את זה לגמרי. זה התחיל מריבים מכוערים ובלתי פוסקים על פוליטיקה והמשיך לריבים גם על נושאים אחרים. כל תקופה מסוימת כשיש ריב או אפילו כשמישהו אומר לו משהו שלא נעים לו לשמוע הוא פשוט מפסיק לדבר עם כל בני הבית לכמה ימים. למשל בשבוע שעבר הוא דיבר איתי לא יפה על אמא שלי אחרי שהם רבו ואז אחרי שהגנתי עליה ואמרתי לו שזה דיבור מגעיל ושזה לא מתאים לי שהוא מדבר עליה ככה, הוא פשוט לא דיבר איתי ועם כולם במשך 3 ימים וגם לא הראה את פרצופו בארוחת שישי. בפעם הקודמת שהוא החרים אותי זה היה בגלל שאמרתי לו שאני לא ארצה בעתיד להתחתן ברבנות ואז הוא אמר שהוא לא יבוא לחתונה שלי, ועניתי לו שבניגוד אליו אני לא מכריחה אותו לעשות דברים שהוא לא רוצה. אחרי ההחרמות האלה הוא חוזר לדבר איתנו כאילו כלום לא קרה ובגלל שאני לא יודעת איך להתמודד עם זה ואני מותשת מהדרמות האלה אני חוזרת לדבר איתו כמו מטומטמת ומעמידה פנים שלא קרה כלום, אבל נמאס לי כבר מהצביעות הזאת. בין לבין הסצנות שהוא עושה הוא אבא ממש מפנק ככה שזה עוד יותר מתעתע. מישהו היה במצב הזה? איך מתמודדים? מתכננת לעזוב את הבית בחודשים הקרובים אבל גם אחרי זה לא אוכל לנתק איתו קשר ואהיה תלויה בו כלכלית, ואני גם ממש דואגת לאמא שלי שתישאר להתמודד איתו

עדכון מדאדי אישיוז, שואלת השאלה 2024-05-09 09:26:13

הפוליטיקה זה לא הנושא של השאלה אז מי שתומך בביבי תדלגו על השאלה ותחסכו ממני את הביקורת המיותרת שלכם
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"