תינוקת בת חצי שנה שלא ישנה יותר מ15 דקות במהלך היום ומתעוררת בלילה

טליה בת 21 | כתבה את השאלה ב-20/03/17 בשעה 16:30

היי,
אני אמא לנסיכה קטנה בת שנה ותשעה חודשים ולעוד נסיכה קטנה בת תשעה חודשים.
הקטנה שלי מאוד קשורה אליי.. רוצה רק אותי כל הזמן, כל היום רוצה רק על הידיים, אחרת צורחת..
בתי הבכורה ב"ה ילדה מלאת חיים.. בעקבות כך שהיא שרה, צוחקת, צועקת מהתלהבות וכו, הקטנה לא מצליחה להירדם בכלל במהלך היום.. גג 15 דקות.. כשהבכורה שלי ישנה שנת צהריים אני מנסה להרדים את הקטנה לשווא.. אני מניקה אותה ומחברת אותה פשוט אליי כדי שלא תעיר את אחותה.. היא נרדמת לרוב רק בארבע וחצי עד רבע לחמש.. זהו! אני מזהה שהיא עייפה.. לכן גם מתפנקת עליי כל היום.. אבל היא פשוט לא מצליחה להירדם ברעש.. נבהלת אפילו מאפצי.. לאחרונה בלילה לוקח לי מינימום שעתיים להרדים אותה.. נרדמת רק איתי במיטה במקביל לכך שאני מניקה אותה ומחבקת אותה.. מתעוררת כל פעם שאני מעבירה אותה.. היא בסה"כ באמת ילדה חייכנית ורגועה.. כל עוד אני מרימה אותה או שמישהו אחר מרים אותה והיא בסביבתי.. אם אלך דקה לשירותים היא ישר תצרח.. משהו דיי קיצוני.. מה עושים? כבר אין לי כוחות.. עצות יתקבלו בברכה! תודה!

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"