הוא בן 24, אני בת 15, אנחנו רק מדברים. זה בסדר או לא תקין? לנתק קשר?

חמודה בת 15 | כתבה את השאלה ב-12/01/16 בשעה 17:43

היי
תודה מראש לעונים.
הכרתי בצט כלשהו מישהו בן 24.
זה לא בקטע של אהבה,אנחנו גם לא מדברים על סקס ומיניות. פשוט מדברים על החיים ובכללי כיף לי לדבר איתו ולפי מה שהבנתי שגם לו כיף לדבר איתי.
אנחנו מדברים כבר שבוע וחצי אבל לא כל יום כשיוצא כזה. התקשרתי אליו כמה פעמים בשיחה מהסקייפ בלי ווידיאו. בשיחה האחרונה הוא אמר לי שבאמת כיף לו לדבר איתי ואני ממש חמודה והוא היה רוצה להישאר איתי בקשר אבל הבעיה היא שהוא חושב זה לא תקין. ובטענה גם שאם הייתי בת 18 הוא היה יוצא איתי. אנחנו רוצים למצוא פיתרון ובינתיים השארנו את הבעיה פתוחה. אתם בטח שואלים למה אני לא מדברת עם ילדים בגיל שלי, כי ככה:
1) אני גרה בארהב
2)קשה לי להכיר פה חברים בגלל האנגלית ואני באמת נחמדה ומחייכת כל הזמן.
3)רוב הבנות ה הן ילדותיות לטעמי. הן מתעסגות כל הזמן בדברים מטומטמים כמו חתיכים ולדבר על בנים שלא שמים עליהן. אני מעדיפה לצייר ולרקוד או לדבר על פסיכולוגיה וכאלה.
4) הבנות הישראליות והיהודיות פה הן כן מבינות אותי וכן מקבלות אותי אבל אני לא מרגישה קשורה אליהן, כנראה עניין של זמן.
יש לי כמה שאלות:
1- האם לנתק או שאפשר להשאיר את זה ככה?
2- מה החוק אומר לגבי זה ?
3- זה תקין?

הוא בן 24, אני בת 15, אנחנו רק מדברים. זה בסדר או לא תקין? לנתק קשר?

לנתק קשר

זה בסדר ולהשאיר כל עוד לא מדברים על סקס והוא מכבד אותך

אחר (בתגובות)