החיים ללא סקס מפי... המתוסכל

מתוסכל בן 30 | כתב את השאלה ב-13/04/24 בשעה 19:36

היי,
נשואים פלוס,
סקס פעם ב3 שבועות, בתדירות פוחתת. בעיקר כי עייפים מהיום, ואחרי שמרדימים את הילדים רק רוצים להיזרק על הספה.
כשזה כן קורה זה אם זה מגיע מיוזמתי, אני משקיע את כולי כולל פורפליי וירידות, והיא גומרת בין פעמיים לשלוש בסשן. פינוקים מצידה רק על פי בקשה, ללא יוזמה. כנ"ל תנוחות, אני שולט ועושה הכל. יאמר לזכותה שהיא זורמת עם הפנטזיות שלי, אבל לה אין ממש.
אני מרגיש כבוי, מבואס ומתוסכל. לא טוב לי עם התדירות הזו, ולא טוב לי שאצלה הסקס זה בעדיפות נמוכה. היא לא תרד כשהיא במחזור, זה רק כחלק מסשן ארוך ומעייף של סקס.
אמרתי לה את זה, שלא טוב לי, לא עם התדירות, שנמאס לי תמיד ליזום ולבקש סקס. אני מרגיש כמו שזיף מיובש. לצערי זה נכנס מאוזן אחת ויוצא מהשניה. נמאס לי לשמוע על העייפות כל הזמן, חלאס, זה המצב אנחנו הורים, כנראה שנהיה עייפים עד שיעזבו את הבית.
לא חושב שהיא בוגדת, ומצדי לבגוד זה לא אופציה.
לפני הנישואין היינו עושים סקס בכל מקום, למרות שגם אז התדירות לא היתה להיט.

בתכלס סתם רציתי לפרוק, לא חושב שיש על מה לעבוד ממש אם אין אוזן קשבת בצד השני.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"