יזיז שלי אמר לי שיש לו רגשות אלי ואני לא יודעת איך לקחת את זה, מה לעשות לדעתכם?

תותי בת 23 | כתבה את השאלה ב-28/04/24 בשעה 19:46

היי, אני בת 23 ונמצאת בקשר ״און אוף״ עם יזיז שלי
אני אסביר, הכרנו לפני כמעט שנתיים הוא עבד איתי בעבודה שעבדתי בה חצי שנה ועזבתי.
כשהכרנו, בדיוק יצאתי מזוגיות של 3 שנים עם האקס שלי ועדיין הייתי תקועה עליו וגם היינו עדיין נפגשים ומדברים לצערי וחוזרים ונפרדים לפרקים קצרים..
כל פעם שהיינו נפרדים אני והאקס אז הייתי נפגשת עם אותו יזיז חשוב לציין שהיזיז שלי גם היה באותו מצב עם האקסית שלו באותה תקופה ולי ולו היה קשר מאוד אינטנסיבי היינו נפגשים בתדירות שהיא באמת יחסית גבוהה והכרתי כבר את כל החברים שלו והוא גם הכיר את החברות שלי.
עבר קצת יותר זמן עזבתי את אותה עבודה אני והאקס נפרדנו סופית והוא והאקסית שלו גם ניתקו כל קשר אפשרי ואני והוא היינו מדברים ככה מדי פעם כי כבר לא עבדנו באותה עבודה ודי קצת התרחקתי מכל מיני אנשים באותה תקופה כי היה לי מאוד קשה עם הפרידה מהאקס אבל כן המשכנו להיפגש ולדבר והמשכנו באותה ״מתכונת״ של יזיזים.
תמיד הרגשתי איתו בסקס משהו אחר והוא גם איתי והוא תמיד ציין את זה בפני וכן פיתחתי אליו קצת רגשות אבל מעולם לא התוודתי בפניו ואז שוב ניתקנו קשר במשך חצי שנה והפעם מצידי משום שבין לבין יצאתי עם מישהו ונפגעתי וניתקתי קשר מכל גבר.
לפני חודש, חידשנו את הקשר שוב ונפגשנו יום לפני ליל הסדר שכבנו וקצת היינו שיכורים והוא פשוט אמר לי שנמאס לו כבר מכל הסטוצים, שהוא לא בגיל שכחתי לציין שהוא גדול ממני ב6 שנים, שבא לו כבר זוגיות אמיתית ושאני הבחורה היחידה אחרי האקסית שלו שהוא נפגע ממנה שהוא באמת מרגיש שהוא יכול להיות איתה וכל הסביבה שלו שואלת אותו למה הוא לא יוצא איתי..
לא אשקר שכשהוא אמר לי את זה כן התרגשתי קצת כי אני גם באיזשהו מקום מאוד רוצה להיות איתו אבל גם מאוד נרתעת ממנו כי אני שומרת על עצמי אחרי המערכות יחסים האחרונות שלי...
הוא אמר לי שהכל בסדר ושאני אקח את הזמן ושאני לא חייבת לענות לו עכשיו אבל שהוא לא מוכן להמשיך להישאר איתי באותו סטטוס של ״יזיזים״ ושלא מגיע לי את זה.
מה לדעתכם אני צריכה לעשות מכאן? אני מאוד מצולקת ממערכות יחסים קודמות שלי.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"