לא מנוסה בענייני מין ויש לי ידיד שהציע לעזור, נוכל להישאר ידידים כמו היום אחרי?

יובל בת 18 | כתבה את השאלה ב-28/04/24 בשעה 16:37

אני לא מנוסה בענייני מין, לא מצליחה להתקרב לאורגזמה מאוננות ולא היה לי אף פעם בן זוג.
יש לי ידיד טוב מאז שנולדנו שהוא יותר מנוסה ומוכן להתנדב ולהראות לי איך מתקדמים בנושא עם היד שלו או איבר מינו לפי הצורך שהוא יראה.
אני לא תמימה, אני מכירה אותו ויודעת שהוא אדם טהור ורק רוצה לעזור לי ולא לעצמו כי אין לו בעיה להשיג בנות.
האם אחרי הדרכה כזו נוכל להישאר ידידים תמימים כמו שאנחנו היום? אפשר לעשות את זה ולעבור הלאה כאילו זה לא היה?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"