לא יכולה איתה כבר! היא מתערבת לי בחיים! מי האשמה?

מעוצבנת בת 13 | כתבה את השאלה ב-22/10/15 בשעה 10:08

היי
אני ילדה חדשה בכיתה ז
ואני עושה צחוקים עם הילדים שאני מכירה
ולפעמים אני כאילו צינית
נגיד יש ילד שעשה שיא מדהים במשחק כלשהו שגם אני משחקת בו ואמרתי בציניות "איזה גרוע ילד קטן שמשחק במשחק של תינוקות" ושנינו צחקנו
וילדה אחת די מעצבנת בכיתה שלי אומרת לי "מה את מתערבת לו במשחקים שלו ? זכותו לשחק בזה והוא לא גרוע"
אני והוא לא התייחסנו והמשכנו לצחוק
יום אחרי זה
הילד ומי שישב לידו עשו רעש חזק כשהמורה הלך מהכיתה לכמה דקות
אז ביקשתי מהם להיות בשקט ואז אני כאילו נתתי לו סטירה אני שמתי את יד שלי על הלחי שלו ונתתי לעצמי כיף (שנינו עושים את זה תמיד וזה גם סוג של צחוק שלנו וגם שמים לב ליד שלי על הלחי שלו) ואז היא שוב התערבה ואמרה "מה את מרביצה לו ? מה את גבר אולי תפסיקי ?!?!?!? צריך להדיח ילדים כמוך ממועצת תלמידים שלא ילמדו אחרים להרביץ לאחרים יא זונה לכי תזדייני עם ערסים כמוך"
די נעלבתי ... אני לא אגיד שלא... אני כולה עשיתי צחוקים עם חבר טוב מהכיתה שלי ! אני לא מבינה מה הבעיה ולמה היא הכניסה את הקטע הזה של המועצת תלמידים והערסים...
אז אמרתי לה "מה הבעיה אנחנו עושים את זה תמיד ושניהם יודעים שזה צחוק" הילדים הנהנו להסכמה
"וגם אם אני באמת ארביץ להם זה לא עניינך ותפסיקי לדחוף את האף שלך לעניינים של אחרים ותמצאי חיים!"
אין לי שמץ של מושג מה לעשות איתה וזה לא פעם ראשונה או שנייה שזה קורה !
אני כבר מפחדת לדבר לידה שלא יהיה לה חומר להוציא עליי
אני חושבת שהיא מדברת ממש לא לעניין אבל זו דעתי
אשמח לשמוע את דעתכם בנידון ולדעת מה עשיתי לא בסדר
אוהבת ,
חייכנית אבל לא תמיד...

מישהו אשם פה ?

כן ,את (לכתוב בתגובות הסבר בבקשה)

כן ,היא (לכתוב בתגובות הסבר בבקשה)

לא אין מישהו אשם פה (לכתוב בתגובות הסבר)