להתחיל זוגיות עם פלסטיני?

user בת 15 | כתבה את השאלה ב-05/05/24 בשעה 11:04

אז אני גרה בחול ואני בביצר בינלאומי יש לי איזה חבר שהוא פלסטיני ושבוע שעבר גיליתי שיש לו קראש עליי והבנתי את זה מבדיחות מיניות שהוא עשה עליי וגם אמר כל מיני שקרים על ישראל ואני ממש פרו ישראל אז התחלתי לריב איתו על פוליטיקה וזה בשיחה הוא כל שנייה אמר סליחה וזה ואני כאילו הייתי ישירה אולי יותר מידיי והיום אמרתי לו בוא פשוט נשכח מכל זה ונחזור להיות חברים בגלל שזה היה בהפסקה אז הוא היה במגרש אז תוך כדי שהוא כידרר הוא כזה אמר yeah sure והשמיך ללכת אפילו לא עצר אבל אני חושבת שהתחיל לי הקראש ברגע שגיליתי שיש לו עליי
אם אם אם אני איי פעם אצא איתו אסור לאף אחד לדעת מי זה כי אפילו אנשים שלא יהודים ההורים שלי לא מסכימים לי אה והשנה נגמרת עוד מעט ואני עוברת בית ספר אזז
מה אומרים???