להגיד להורים שאני הולכת לחברה ולצאת למסיבה?

נויה בת 16 | כתבה את השאלה ב-09/09/15 בשעה 10:37

במוצאש הולכת להיות מסיבה שכל החבות שלי ילכו אליה ואני ממש רוצה ללכת אלייה אבל ההורים שלי ממש קשים ולא יתנו לי למורות שזה סוגר ומאורגן
אז חשבתי על פיתרון להגיד להם שאני הולכת לישון אצל חברה ובעצם ללכת למסיבה בלי שהם ידעו ותשעים אחוז שהכל ילך חלק אני אלך ואחזור רגיל
או שלספר להם ולקחת את הסיכון שזה בעצם 99% שלא יתנו לי לצאת ואני אתייבש כמו מסכנה בבית
או שלשקר לפחד שיתפסו אותי אבל לפחות להנות
או להיתפס אבל לפחות להנות ולהגיד שעשיתי תמיטב
לספר להם על המסיבה ואז אחרי כמה ימים לבקש לישון אצל חברה נשמע מסוכן מידי הם יבינו שזה שקוף וישר יעלו עליי
אני כן הייתי רוצה לספר כן ילדה בוגרת שיבנו שהם יכולים לסמוך עליי אבל הם פשוט לא יתנו גם אם אני יספר תאמת
מה לעשות
אל תגידו לי את הדר שלכם בתור הורים או אנשים מבוגרים תגידו מה הייתם עושים בור ילדה בת 16 שרוצה לצאת בלי שהיו לה על העורק הראשי

לשקר או להגיד תאמת

לבקש רשות

לחרטט משו