מאוכזב מעצמי לאור חוסר ההצלחה במועדי א'

המתוסכל בן 23 | כתב את השאלה ב-29/07/15 בשעה 13:31

היי לכולם,
אני סטודנט סוף שנה שנייה למדעי המחשב בעברית, ובאמת שכבר אין לי כוחות לתואר הזה. מלבד קורס אחד שבו הצלחתי להוציא ציון מעולה אך המשקל שלו זניח, בכל שאר הקורסים (3 מתוך 4) הוצאתי ציון עובר עגול ולא מעודד.
כואב לי כי אחרי כל ההשקעה שעשיתי בשנה וחצי האחרונות כדי להעלות את הממוצע מ73 לממוצע טוב יחסית (84 בתחילת סמסטר נוכחי), הכל התרסק בסמסטר אחד לממוצע של 80. ברור שזהו ממוצע טוב, אבל ביחס לנקודת ההתחלה שבה הייתי בתחילת הסמסטר זה מעצבן ומתסכל, בייחוד לאור העובדה שממוצע הציונים היה סביר יחסית.
אינני בא בטענות אל סגל הקורס למרות שאני חושב שבבחינה אחת הבדיקה לא הייתה הוגנת, אלא אך ורק אל עצמי שלא הצלחתי לנצל את המיטב מתקופה זו.
התשובה הטבעית היא לגשת לשפר במועד ב', אך רק בחודש שעבר התחלתי לעבוד, ומאחר וכרגע יש המון חומר שצריך גם ללמוד במסגרת העבודה, אינני בטוח כי אוכל לעמוד בכך.
אני מתוסכל ואובד עצות, ואינני יודע מה לעשות. ההרגשה היא של החמצה, שכן לא ביטאתי את הרמת הבנה והידע שלי בחומר, אך מצד שני אינני רוצה להחמיץ ללא סיבה עבודה, ולהסתכן בנכשל ובקורס חוזר, שכן לא מדובר בקורסים קלים (אך גם לא הקשים ביותר)

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"