אחי הטריד אותי מינית כשלא ידעתי מה הוא עושה; מרגישה מצולקת נפשית, איך להתמודד?

ל' בת 13 | כתבה את השאלה ב-04/07/15 בשעה 20:04

שלום לכולם, שמי ל' ואני בת 13.
יש לי אח גדול שתמיד היה גדול ממני בשלוש שנים. בערך בגיל שמונה, אחי כל הזמן ביקש ממני להגיע לחדר שלו ולשפשף את איבר מינו על הרגל שלי או על ישבני, ואמר לי לא להגיד להורים.
ואני, ילדה בת שמונה תמימה, לא מצאתי בזה משהו חריג.
עברו כמה שנים,אחי כבר לא עושה זאת ואני התבגרתי והבנתי את המשמעות של מה שהוא עשה. אף אחד לא יודע על זה, אבל אני מרגישה מצולקת נפשית, אני לא יכולה להסתכל לו בעיניים.
האם זה לגיטימי דבר כזה ומה לעשות עם זה?

האם לגיטימי שילד בן 11 יטריד את אחותו הקטנה מינית וינצל את תמימותה?

כן. בגיל הזה ההורמונים משתוללים

לא. לפרט בתגובות מה לעשות

אחר