קטן ממני בשנתיים וממש התחברתי אליו אבל הוא לא יצא מישהי שגדולה ממנו, מה לעשות?

אנונימית בת 16 | כתבה את השאלה ב-10/05/24 בשעה 20:24

סבבה אז אני בת 16 אני לא בטוחה לגבי הגיל שלו אבל הוא בכיתה ח ואני בכיתה י, אני גדולה ממנו בשנתיים.
בהתחלה זה היה הכי אפלטוני וחברי שיש עד שהתחלנו כזה לדבר ולעשות שיחות נפש והוא גם סיפר לי קצת על עצמו וקיצר ממש הזדהות אחד עם השני שנינו ילדים דפוקים שהחיים אילצו אותנו להתבגר מהר אז הוא לא ילדותי או משהו בסגנון הוא גם לא נראה כמו ילד קטן כך שאני אישית לא מרגישה את ההבדל
הוא נתן לי כמה דברים לפי הצורך וממש קשה לו לבקש ממני דברים בקטע שפשוט לא נעים לו למרות שהוא יודע שאני אתן לו אותם, סתם דברים קטנים בעיקר כאילו שממש לא אכפת לי
הוא אפילו לא כזה מעוניין בלקחת את המספר שלי כנראה זה יהיה מוזר יחסית אם הוא כן יקח אנחנו לרוב פשוט נפגשים בהפסקות לפעמים הוא מחכה לי כי יש מקום שאני אוהבת ללכת אליו אז הוא יודע שאני נמצאת שם.. אבל פשוט ממש התחברתי אליו ואין סיכוי הוא יצא עם מישהי שגדולה ממנו בשנתיים וכאילו לא יודעת לי פחות אכפת כי אני גם ככה עוזבת את בית ספר אז אין כזה לחץ חברתי מצידי שאני כזה אהיה נגד לצאת איתו אבל כאילו אני בספק אם הוא בכלל ירצה להמשיך קשר שנה הבא כאילו אנחנו רק מדברים בהפסקות ומידי פעם שלום כאשר אני עוברת על פניו או משהו אני לא יודעת הוא תמיד היה חברותי כזה וכאילו אני ממש התחברתי לסוג בן אדם שהוא זה בכלל לא קשור לגיל כאילו בהתחלה זה היה אפלטוני ברמות עד שהתחלתי להכיר אותו קצת יותר? אבל עדיף כאילו לעזוב את הקראש המטומטם הזה בינתיים אולי ולהתעסק עם החרא שלי לא יודעת מה אתם אומרים שכדאי לי לעשות?