מתגעגעת לחברה הכי טובה שלי ומרגישה בודדה, איך להתגבר?

נויה בת 15 | כתבה את השאלה ב-04/07/15 בשעה 18:40

היי אנשי ASKPEOPLE
אז ככה לפני כמעט שנה בקיץ שעבר רבתי עם מי שהייתה החברה הכי טובה שלי .. למרות שעבר די הרבה זמן הריב עדיין חזק וכל כמה שבועות יוצא ש״הקבוצה״ שלי רבה נגד ה״קבוצה״ שלה וכמובן המרכז זה גם הריב שלי ושלה .. בכל מקרה למרות שיש לי אלייה עדיין רגשות רעים מאוד בגלל הסיבה שרבנו אני עדיין מתגעגעת אלייה ולמי שהיא הייתה פעם .. היא השתנתה המון וזה עצוב .. ברור לי שבחיים אנשים משתנים והכל אבל בכל זאת כואב לי עם זה ..
בכל מקרה , בנוסף כרגע אין לי באמת מישהי שאני יכולה לדבר איתה ושהיא חברה טובה שלי .. יש לי הרבה חברים אבל עדיין זה לא מרגיש אותו דבר ואני מרגישה בודדה קצת .. השאלה שלי היא מה לעשות ? איך להתגבר כל הגעגוע ?