אני מרגישה כמו זונה ויודעת שאני כזאת, בוגדת בחבר עם האקס שלי...איך להשתנות?

גאיה בת 16 | כתבה את השאלה ב-04/07/15 בשעה 16:52

אני חייבת להשתנות
אני מרגישה זונה
לא רק שאני מרגישה ככה אני אחת כזאת
אוף למה זה ככה
יש לי חבר והוא חמוד והכל אבל אני אוהבת את האקס שלי וגם האקס שלי עדיין גם אוהב אותי אבל אנחנו לא יכולים להיות ביחד אנחנו נפגשים בסתר ויש בינינו מתח מיני
אני בוגדת בחבר שלי עם האקס שלי
אני לא רוצה להיפרד מחבר שלי הוא יפגע הוא נשמה כזה אבל אם אני ימשיך תקשר הוא גם יפגע
אני כלכך לבד בעולם הזה אף אחד לא מבין אותי אין לי חברות אין לי כלום
בחיים לא חשבתי שאני יהיה מסוגלת לבגוד אחרי שבגדו בי אני כלכך זונה לא ידעתי שיש בי את היכולות האלה
כל לילה אני בוכה בגלל זה
עוד יומים יש לי יום הולדת ואני יהיה לבד פשוט לבד
למה החיים ככה פשוט בא לי לקבור את עצמי בתוך האדמה ולהעלם