מתגייסת בקרוב ללוחמה ומנסה להתאמן אבל הריצה שלי לא טובה,כמה אצליח לשפר עד הגיוס?

אנונימית בת 17 | כתבה את השאלה ב-17/04/24 בשעה 11:07

אני מתגייסת בקרוב ללוחמה, מקווה שאקבל חילוץ והצלה, אבל אני מאוד מודאגת מהכושר שלי.
אני מנסה להתאמן כבר תקופה אבל הריצה שלי לא טובה, אני עושה 2 קילומטר ב17 דקות..
אני מנסה לשפר את זה, אבל כמה כבר אצליח לשפר עד הגיוס? בטח לא הרבה כי אני אמורה להתגייס באוקטובר אבל רוצה להקדים לאוגוסט.
ומבחינת תרגילים, אני עושה במקסימום 8 שכיבות סמיכה ו2 מתח אולי שלוש.
המצב ממש רע? יש לי סיכוי להשתפר, ואם כן, לאן לשאוף? אשמח אם תכתבו לי במדויק תוצאות של כל תרגיל שצריך לעשות, זה יעזור לי מאוד