לחבר שלי יש ידידות וזה מפריע לי, איך לדבר איתו על זה? אני סתם מגזימה?

Jijin בת 17 | כתבה את השאלה ב-18/03/24 בשעה 11:26

יש לי חבר כבר שנה והוא עשה לייק לסטורי לידידה שלו מהעבר והם חזרו לדבר קצת והיא הציעה לו שהם היפגשו והוא אמר לי את זה ולא רציתי שהם היפגשו לבד ואז הוא הציע שאני גם יבוא ואני באתי והיא הביאה איתה עוד שתי חברות אחת ידידה שלו טובה ואחת חברה שלהן שהוא לא מכיר הן דיברו איתי קצת ושאלו אותי איך הכרנו ואז הם דיברו בעיקר הם חבר שלי ושתי ידידות שלו והרגשתי מוזר וממש קינאתי שהוא הסתכל עליהן ודיבר איתן וצחק איתן ורציתי ללכת והוא משך את הזמן והוא חפר לי בשקט שאני ישאר ונישארתי ואז כשהלכנו הוא רצה ללוות אותי ברכבת זה נסיעה של שעתיים וחצי אז הוא מלווה אותי חצי דרך ואז לחזור לשבת איתן הוא בהתחלה רצה ללוות אותי את רוב הדרך ואז הוא אמר לי שהוא ילווה אותי פחות ואז הוא רצה גם לחזור אליהן. ואז רבתי איתו על זה גם אז רק רציתי להתייעץ איך לדבר איתו על זה ואם אני סתם מגזימה או שזה בסדר אני לא יודעת