אני חרמנית ומתביישת בזה, מפחדת שחבר שלי לא ירצה מספיק כמוני, מה לעשות?

אנונימית בת 15 | כתבה את השאלה ב-14/02/24 בשעה 11:39

אני ילדה בת 15 ויש לי חבר כבר ארבעה חודשים בן 15 גם. מאז ומתמיד הייתי ילדה מאוד חרמנית עם חשק מיני מאוד מאוד מאוד גבוה וכשעברתי פגיעה מינית בגיל 13 התמכרתי לגמרי למין.. הייתה לי גם תקופה לפני חצי שנה שנה שגם ממש הייתי מתכתבת עם גברים מבוגרים ושולחת תמונות ולא מפסיקה לראות פורנו
קיצר מכורה למין קשות ברמה לא בריאה
מאז נוצרה לי בעיה קשה מנגד עם מגע ועם זה שחשבתי שגברים ינצלו אותי אבל החבר שלי הוא הכי טהור שיש והוא תמים כל כך והיה הכי מכבד שיש עד שנפתחתי.
הייתה לנו שיחה בה לא חשפתי את העבר שלי על הכל והוא ממש נגד אוננות הוא מאוד בגישה של מי שמאונן הוא חלש ולוזר ומין לא כל כך מעניין אותו
אני אוהבת אותו כל כך כל כך ולא רוצה להרוס את זה אבל אני מפחדת שאני חרמנית מידיי בשבילו
כל פעם שאנחנו מתחבקים אני מתחילה להתחכך בו כמו מטורפת ואני מפנטזת עליו כל הזמן וגם הוא זורם כשזה קורה ואני כן עושה לו את זה אבל מה אם פתאום בהמשך הקינקים שלי וכל הפאקים שלי מהפורנו יופיעו והאהבה והעדינות לא תעשה לי את זה ואני אצטרך כדי לגמור הארד קורד שליטה והשפלה כמו שאני אוהבת בפורנו?
הוא כזה עדין ומתחשב אבל לפעמים בא לי להרגיש מושפלת
ברור לי שזה כי אני דפוקה
אני גם מפחדת שהוא לא ירצה מספיק מין כמוני
גם שיהיה עדין מידיי
וגם שאני דפוקה

מה לעשות