נפרדנו בטוב ומרגיש לי שהיא שולחת סימנים שרוצה שאחדש את הקשר,לדעתכם היא מעוניינת?

הראל בן 17 | כתב את השאלה ב-25/12/23 בשעה 11:49

צהריים טובים לכולם
אתחיל בכך שאני רוצה להגיד תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור וזה לא מובן מאליו
אני והאקסית שלי נפרדנו בטוב ובהדדיות לפני קצת פחות משלושה חודשים כיוון שפשוט לא התאמנו ואם זה רלוונטי אני די בטוח שהיא לקחה את הפרידה יותר קשה ממני.
בזמן האחרון אני מרגיש שהיא שולחת לי סוג של סימנים שהיא רוצה שאחדש את הקשר ואשלח לה הודעה, היא עושה ריפוסטים בטיק טוק לדברים שרלוונטים לקשר שלנו כמו שהיא "מחכה להודעה ממנו" וכל מיני דברים בסגנון וממה שאני יודע אין לה אף אחד היום או מישהי שהיא רוצה כי היא לקחה את הפרידה שלנו די קשה, בנוסף לכך היא עדיין שומרת פתק שכתבתי לה על המראה בחדר שלה, לדעתכם היא עדיין מעוניינת?