טוב לי בעבודה אבל לא מתגברת על מישהו משם, מאוכזבת ששוקלת לעזוב בגללו, מה לעשות?

אנונימית בת 21 | כתבה את השאלה ב-14/09/23 בשעה 19:39

זו עבודה זמנית בתכלס, בחנות בגדים, אבל מבחינת הצוות והאווירה אני מרגישה שמצאתי בינתיים את
המקום עד שאני אתפתח, הבעיה שאני כבר כמעט חצי שנה לא מצליחה להתגבר על מישהו משם. הוא פשוט פעם אחת מדבר פעם אחת מתעלם, ואני יודעת שאני לא אמורה להתרגש מהחרא הזה אבל אני לא מצליחה. גם שכבנו פעם אחת. יש ימים שבאמת אני אומרת שילך קיבינימט לא אכפת לי אבל ביום אחרי ההרגשה הזאת יכולה להשתנות ואני יכולה להיות מושחרת ברמות כל המשמרת רק בגללו. זה פשוט up and downs כמו במערכת יחסים רעילה רק שאנחנו לא במערכת יחסים בכלל.
הוא כל הזמן במחשבות שלי, אני מנסה להירגע מהמחשבות עליו ואז בום הוא צץ לי בחלום.
כדאי לעזוב בגללו? הוא באמת מתסבך אותי ברמות, אני לא מצליחה לשחרר. חשבתי שאחרי האקס אני חסינה אבל מסתבר שלא. מאוכזבת מעצמי שהוא אשכרה השיקול שלי לעזוב את העבודה ולא משהו אחר.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"