מאוד אוהב את אחיין שלי אבל אבא שלו לא מסכים להוציא אותו מהבית, איך להתקרב אליו?

יונתן בן 35 | כתב את השאלה ב-15/01/23 בשעה 16:30

יש לי אחיין מתוק מאוד בגיל שנה וחצי. ואני מאוד מחובר אליו. הוא ממש מצליח לשמח אותי ולהפיג את הדיכאון שלי. יש רק בעיה אחת שמעיבה על כל האושר הגדול הזה. ההורים שלו בעיקר אבא שלו שהוא גיסי. לא מרשה להוציא אותו בכלל מפתח הבית בטענה שלא יראה דברים לא צנועים. ככה מאז שהיה תינוק. ואם הוא נאלץ לצאת איתו אז משתדלים לכסות עם משהו שלא יסתכל. ואני ממש משתוקק לצאת איתו לטיול קצר סביב הבית. בעיקר כי הוא ילד סקרן שאוהב לראות עולם. ובבית משעמם לו מאוד. ופעם אחת שיצאתי איתו בלי רשות חטפתי כאלה צרחות שהבנתי שלא כדאי להתעסק עם גיסי. אני ממש מתוסכל מזה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"