רוצה להתחיל ללמוד ומאוד אוהבת פסיכולוגיה וקולנוע, על איזה מהם כדאי לי ללכת?

תאנה בת 20 | כתבה את השאלה ב-10/11/22 בשעה 10:10

טוב אז אני אחרי שנת שירות לאומי. הייתי אמורה להמשיך שנה שניה אבל בסוף לא הסתדר סיפור ארוך אז שנה הייתי בין עבודות.
אני מתכננת להירשם ללימודים, אבל ההרשמות לשנה הזאת נסגרו אז אני מחכה לשנה הבאה ובינתיים השנה שוב בין עבודות.
הבעיה היא שאני עדיין מתלבטת. אני ממש אוהבת פסיכולוגיה וקולנוע, בשתיהם אני חושבת שאני יכולה להצליח.
אמרו שבשביל פסיכולוגיה צריך ממוצע בגרות גבוה ואלו לימודים ארוכים וקשים.
קולנוע נשמע לי אחלה אבל אין לי מושג אם הלימודים בזה גם קשים או לא.

בקיצור אני מתלבטת אשמח לשמוע את חוות דעתכם :-)

מה כדאי לי?

פסיכולוגיה

קולנוע

מקצוע אחר (אשמח אם תכתבו בתגובות)

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"