רוקדת בסטודיו ואין לי שם חברות, זה קשה כבר ולא יודעת איך לפתור את זה, מה לעשות?

אנונימית בת 13 | כתבה את השאלה ב-11/07/22 בשעה 19:58

היי,
אני בת 13 עוד מעט ארבע עשרה,
ואני בסטודיו לריקוד מלפני תשע שנים כבר,
כל התשע שנים האלה אני רוקדת כי כיף לי וכי בא לי להשתפר, אבל אין לי שם חברות *בכלל*, כל פעם שאומרים להתחלק לזוגות או שאני נשארת לבד או ששמים איתי מישהי שלא רוצה להיות איתי אפילו,
כולן שם מכירות את כולן וכל היום צוחקות ונפגשות גם מחוץ לסטודיו וכל השיעורים הן ביחד ואני תמיד בצד, ואני לא בטוחה גם שאני רוצה להכיר אותן כי הן לא מתנהגות אליי מי יודע מה,
וניסיתי להתמודד עם זה עד עכשיו אבל זה תשע שנים לבוא כל שבוע ולהיות עם בנות שלא שמות עליי ואני לבד כל שנה מחדש,
ואני ניסיתי לפתור את זה בעצמי אבל אני כבר לא מוצאת מה לעשות כי אני תמיד מאוד ביישנית כשאני בסטודיו אז גם אם אני ארצה אין לי איך להתחבר אליהן
בבקשה תענווו (והמורות קשוחות רצח אז אל תגידו לי לדבר איתן כי כנראה שלהן לא כל כך אכפת)
זהו תודההההה