פירוש חלום מפחיד

אנונימית בת 13 | כתבה את השאלה ב-18/08/21 בשעה 17:13

אז אני כבר כמה לילות חולמת על 4 בובות שנמצאות במקלחת שלי על המדף של השמפואים 3 רגילות בצורות של תינוקות אחת חולצה ירוקה אם שיער ג'ינג'י השניה חולצה כחולה אם חיטול וקרחת והשלישית ערומה לגמרי ללא שיער וחיוך ענק ובמדף אחד מתחת יש בובת תינוק כמו דורה עם עיניים ממש אמיתיות ובליילה הראשון בחלום הלכתי להתקלח והכל היה בסדר חוץ מקצת תזוזות קטנות שלהם שלא הייתי בטוחה בדיוק בלילה השני לחלום נכנסתי לאמבטיה מאד מאוחר בלילה שכולם היו ישנים ושיתאת שמצאתי ציחקוקים עדינים ומפחידים וחשבתי שאולי זו אחותי אבל לא היא הייתה ישנה וישר התלבשתי והלחתי לישון בלילה השלישי לחלום ראיתי לפני שנכנסתי שהם זזו ואמרתי לאמא שלי הצרחות והיא לא האמינה לי אז נכנסתי להתקלח ובדקות הראשונות היה בסדר אבל אז הן התחילו לזוז (למצמץ,להזיז את היידים)קצת ולשיר שיר מאד מפחיד וישר עפתי משם בלילה הזה לחלום חלמתי אל מה שהיה בהתחלה ואז נכנסתי למקלחת וראיתי את הבובה השלישית אם חיוך גדול מתמיד ואת הבובה השניה דבוקה לקיר אם סלוטייפ הבובה הראשונה מרחפת אם עיניים ללא אישונים ושמלה כחולה וצהובה והרבה תפרים והבובה הראשונה היתה עדיין על המדף ובשניה שהתקרבתי היא התחילה להתקיף אותי ואחת המכות זו היתה שריטה ליד העין ועכשיו יש לי גם אותה ואמרתי לה להתרחק ממני ואז נכבה האור וראיתי שהיא התחילה לגדול למפלצת לכמה שניות וכשהיא קטנה חזרה לקחתי אותה וכשהעפתי אותה זו היתה השנייה,ואז קמתי בבוקר הצרחות,מישהוא יכולה להסביר לי?????
ואגב סיפרתי את זה לאחותי והיא אמרה לי לא והיה לה התנהגות כמו של בובה עוד לפני שסיפרתי לה היום