לדווח על בנות שהן מעשנות סמים?

אביב בת 20 | כתבה את השאלה ב-06/02/21 בשעה 21:29

היי לכולם, אני חיילת בת 20, עד לפני חודש הייתי בתפקיד תומכת לחימה ואז עברתי להיות רלש"ית.
לפני חצי שנה פלוס, בן משפחה שלי מדרגה ראשונה חלה בסרטן, לקחתי את זה מאוד קשה וישר הלכתי להוציא מיוחדת אצל המשקית תש. היו המון ימים שלא הייתי מגיעה לבסיס, נגיד מגיעה בשני ויוצאת ברביעי וכדומה.. כי ליוויתי אותו לבתי חולים ולבדיקות.
רק 3 חברות טובות שלי ידעו מהעניין הזה.
יש בסביבות 70 בנות בפלוגה.
בכל מקרה באותה תקופה סבלתי המון מהתנכלויות והתנהגו אלי חרא ואפילו בקטע בריוני, בנות רעות פתחו עלי עיניים והסיטו עוד מלא בנות עלי ויצא לי שם של עוקצת, וואלה חוץ מהחברות הטובות אף אחת לא באמת ידעה מה קורה מאחורי הקלעים.
העניין הוא שהקצינות והמ"פ בפלוגה היו בנות חרא בדיוק כמו אלה שעשו לי את כל הקטעים הלא בסדר וזה הדבר שהכי מכעיס אותי מכל הסיטואציה הזאת- הן לא עשו שום דבר ומבחינתי זה אומר שהן גיבו אותן.
אני כבר לא בתפקיד בגלל כל מה שקרה למרות שנלחמתי על התפקיד הזה לפני שהתגייסתי, וטוב לי איפה שאני נמצאת אבל עדיין אני לא מצליחה לשחרר מכל מה שקרה וכל הזמן אני חושבת על איך אני דופקת אותן, אגב אני הכי בן אדם שפותר דברים בדו-שיח אבל כשהייתי באה ומנסה לדבר איתן הן היו צוחקות לי בפנים.
מדובר בסה"כ ב4 בנות.
אני מדברת מהרבה תסכול ועצבים אבל חשבתי וחשבתי והרעיון שעלה לי הוא להלשין עליהן שהן מעשנות סמים כי מה שהן העבירו אותי ממש שרט אותי וגרם לי לחרדה והמון ימים עצובים ככה שמבחינתי לדפוק אותן חזק
השאלה שלי היא אם אני מגזימה? או שמגיע להן? ואם כן אז איך אני עושה את זה בלי שיידעו שאני זאת שדיווחתי?
הבנתי שאפשר ישירות דרך מצ"ח אבל אני לא רוצה שהם יחקרו אותי, אני רוצה שלא יידעו שזאת אני.
תודה שקראתם הכל, תעזרו לי להחליט :)

לדווח?

כן

לא

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"