האם חור של שנה בקורות חיים הוא משמעותי?

נטלי בת 30 | כתבה את השאלה ב-17/09/20 בשעה 21:18

לפני שבועיים עזבתי עבודה שעבדתי בה במשרה מלאה במשך 3 שנים, לטובת לימודי תואר שני שכבר הרבה זמן רציתי לעשות, ולא יכלתי לשלב את הלימודים עם העבודה שעבדתי בה.

אחרי הרבה בירורים הבנתי שאפילו שאני זאת שעוזבת, עדיין מגיע לי לקבל דמי אבטלה עד יוני 2021, ולכן התכנון שלי הוא לא לעבוד בשנה הקרובה בשביל להתמקד בלימודים (התואר השני הוא שנתיים, והשנה הראשונה היא העמוסה יותר).

בנוסף, בשנה הבאה הייתי מעוניינת לעשות חילופי סטודנטים (בסמסטר הראשון של השנה השנייה), ככה שמסביבות ספטמבר 2021 אני הייתי רוצה כבר להיות בחו"ל לטובת החילופי סטודנטים - במידה וזה באמת יתאפשר מבחינת המצב, אבל מבחינת האוניברסיטה אמרו שהם מתכננים הכל כרגיל.

עכשיו אם באמת הכל ילך כמתוכנן, יצא לי שכל 2021 תהיה שנה שלא אעבוד בה - עד יוני אני מסתמכת על דמי האבטלה, ולאחר מכן אני מתכננת להיות בחילופי סטודנטים.
חשבתי אולי על למצוא עבודה בחצי משרה מעכשיו עד שאצא לחילופים, אבל בגלל שעבדתי לפני כן במשרה מלאה יוצא מצב שהדמי אבטלה שלי אמורים להיות הרבה יותר גבוהים מהשכר שאקבל ממשרה חלקית, לכן אני מעדיפה לקבל את הדמי אבטלה ולפנות יותר זמן ללימודים.

מה לדעתכם כדאי לי לעשות? אולי פשוט להוסיף בקורות חיים לעבודה הנוכחית עוד שנה (עד 2021) למרות שכבר עזבתי שם, או להיות כנה ולרשום את האמת? עד כמה בכלל לדעתכם זה מרתיע מעסיקים שמישהו לא עבד במשך שנה שלמה (ויותר), או שבגלל המצב עכשיו זה יהיה יותר מובן?

האם חור של שנה בקורות חיים מרתיע מעסיקים?

כן זה מרתיע, עדיף לעשות הכל בשביל שזה לא יקרה

לא זה לא מרתיע, הם יבינו את זה במיוחד לאור המצב והנסיבות

עדיף פשוט להוסיף עוד שנה לעבודה הנוכחית וככה לצאת מהמצב

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"