הגברים כל כך אינטרסנטים ואני לא יכולה לקבל יחס נורמאלי כי אני מכוערת

אנונימית בת 23 | כתבה את השאלה ב-15/08/20 בשעה 21:41

אז לפני שגברים יקפצו עליי בהאשמות, תקראו את זה:
כבר שלושה חודשים אני שמה לב שגברים מתייחסים טוב יותר *בפער* לבנות שהם רוצים מאשר לבנות אחרות.
נגיד, חברה שלי, היה מישהו שרצה אותה והיא בקשה ממנו משהו די קשה לביצוע (בעבודה) והוא אמר אין בעיה והכל טוב.
כשאני ביקשתי ממנו משהו שטותי (שהיה יכול לעזור גם לו) הוא גלגל עיניים ואמר "וואו באמת? את לא רואה שאני עסוק?" חייבת לציין שהוא שתה קפה ודפדף באינסטגרם באותו הזמן.
וזה קורה לי מלא! בגלל שאני מכוערת אני לא מקבלת שום יחס של כבוד מינימאלי וזה מחרפן אותי!
היום בכלל היה השיא כשישבנו לאכול אז מישהי ביקשה מעובד להשאיל לה 50 שקל כי היא שכחה את הכסף והוא אמר שזה עליו, ובדיוק שמתי לב שחסר לי כמה שקלים וביקשתי ממנו ואמרתי שאני אחזיר וממש מול כולם הוא אמר שאני לא אחראית ושאני אחזיר לו מחר על הבוקר..
אני מתוסכלת.. העולם שייך לנשים יפות ואין לי כסף לניתוחים ואני לא שמנה או משהו וכן עושה ספורט ונראת כמו גוש חרא.. מה עושים במצב כזה?
נ.ב הדוגמאות היו מהעבודה שלי אבל קרו לי גם מקרים שלא רק

מה לעשות?

ניתוחים

תתמודדי

את לא צודקת (אסביר בתגובות)